Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan gondolta?
Figyelt kérdés
Par honapja beszelgetek egy fiuval a neten. 6 evvel dosebb nalam, de szerintem nagyon aranyos es megerto. Rairok es mar rogton felall neki :) Azt mondta nagyon kivan es le akar velem fekudni. Mondtam neki, h en meg varni akarok vele min fel evet (szuz vagyok). Azt mondta, h ertem akar evekig is varna szex nelkul. Szerintetek tenyleg komolyan gondolta?2016. szept. 12. 15:05
21/36 anonim válasza:
lehet megjátssza magát és miután megdugott kidob téged
22/36 anonim válasza:
Ha nem egy nőcsábász a srác, már mint úgy értem, hogy nem igazán jön be a lányoknak, az várni fog rád, de akkor is max addig amíg nem jön más.
Csak megakar téged dugni, semmit többet nem akar tőled.
Vannak olyanok akik jól tudnak szédíteni, az olyanok kapnak is pinát, van aki meg kicsit se, ők maradnak nő nélkül.
Mint pl én is, meg sok férfi társam :)
Hány éves a srác?
23/36 A kérdező kommentje:
21 éves
2016. szept. 24. 09:40
24/36 anonim válasza:
Szerintem dugasd meg magad vele aztan majd meglatod. (Nem a srac voltam esku)
26/36 anonim válasza:
Szerintem nem kell egyből a legrosszabbat feltételezni a srácról. Lehet csak szerencsétlen a csajoknál élőben, ezért próbálkozik fiatalabbal neten keresztül. Megjegyzem 21 éves 16 évessel szerintem egyáltalán nem vészes korkülönbség. Meg mondjuk ellehetne kezdeni találkozgatni és akkor jobban megismerhetnéd és nem egyből a dugás miatt kéne összejönni.
27/36 A kérdező kommentje:
Meg nem tortent semmi...
2016. okt. 12. 16:17
29/36 anonim válasza:
Szerintem megfogod bánni. Megkap és már nem leszel számára olyan érdekes, értékes.
30/36 anonim válasza:
A rizikó nagy, hogy kihasználhat..de ellenpélda is van;) a párommal így ismerkedtünk meg 15 éve. 13 éve házasok vagyunk és van három gyermekünk. Drukk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!