Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek komolyan gondolta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan gondolta?

Figyelt kérdés
Par honapja beszelgetek egy fiuval a neten. 6 evvel dosebb nalam, de szerintem nagyon aranyos es megerto. Rairok es mar rogton felall neki :) Azt mondta nagyon kivan es le akar velem fekudni. Mondtam neki, h en meg varni akarok vele min fel evet (szuz vagyok). Azt mondta, h ertem akar evekig is varna szex nelkul. Szerintetek tenyleg komolyan gondolta?

2016. szept. 12. 15:05
1 2 3 4
 11/36 Noren1989 ***** válasza:
Hááát, azért szeretsz eszköz lenni, látom. Remélem a maszturbátor fogalmával tisztában vagy.
2016. szept. 12. 15:52
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy várni fog rád,de hogy közben mást is dugdos az biztos!!! :)
2016. szept. 12. 16:00
 13/36 Lassmich Ruhe ***** válasza:
100%
Ezt az esetet klasszikusan a "több vasat tart a tűzben" mondattal illetném. Lehet hogy vagytok neki vagy 3-an, vagy még többen, aztán majd szépen beérnek a "gyümölcsök". Nem gondolnám, hogy egy pusztán netes kapcsolat kifejlődhet-e ideáig. Úgy gondolom, hogy ha nem is vagytok többen ilyenek neki, akkor is lazán megrakna egy nőt aki bekeveredne az életébe a maga fizikai valójában, és hagyná is neki. Rosszabb esetben ez a fizikai kapcsolata meg is van.
2016. szept. 12. 16:16
 14/36 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok
2016. szept. 12. 16:32
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Nos, kislány, 22 évesen én is szívesen elvettem volna egy 16 éves naiv lányka szüzességét. Nyilván ennél a srácnál is erről lehet szó.
2016. szept. 12. 16:34
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Próba, szerencse. Ha más nem, beszélgettek egy kicsit. Hogy hívták? :D
2016. szept. 12. 18:32
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Te tipikus példája vagy annak, aki önként jelentkezik az "élő szexuális kiegészítő" szerepre. Amivel semmi baj nincs, csak legyél tisztában azzal, hogy mit vállalsz, és utólag majd ne sírj, ha netán mégis olyannak adtad a szüzességedet, akinek csak a kangörcse levezetésére kellettél.
2016. szept. 13. 08:31
 18/36 anonim ***** válasza:
82%

Noha előző válaszokból süt a rosszindulat, nagyjából jól estették le a képet. A helyzet az, kérdező, hogy a társkeresési időszakban egyik nem sem teljesen őszinte. A csajok a különféle szépítőszerek, egyéb művi trükkök bevetésével "hazudnak" a pasik meg megígérnek fűt-fát. (Aki azt mondja, hogy nem, az még nem találkozott össze azzal a csajjal, akit mindennél jobban meg akart szerezni.) Így van ez, amióta világ a világ, kár lenne szépíteni a dolgot. Ehhez vedd még hozzá azt is, hogy a fiúk csak az első ejakuláció után kezdenek tisztán látni téged. Magyarul ez azt jelenti, hogy akármit ígért is addig a kapcsolat, valójában akkor fog eldőlni, hogy lesz-e folytatása. Addig egy piedesztálon pózoló istennő vagy a fiú szemében, akit kezét-lábát törve igyekszik megszerezni.

De! Nagyon sok esetben a csaj nem üti meg ezt a mércét, és a fiú csak eljátssza, hogy kezét-lábát törve igyekszik, miközben más, könnyebb, vagy kívánatosabb prédára fája foga.

Én a saját lányomnak is azt tanácsoltam ilyen idősen, hogy amíg kérdései vannak, addig ne adja oda magát. Úgyis jön majd valaki, aki egyetlen szavával leveszi a lábáról, akinek nem tud majd ellenállni. Ez a dolgok rendje.

2016. szept. 13. 13:54
 19/36 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz ilyen naív és buta 16 évesen...
2016. szept. 14. 22:07
 20/36 anonim ***** válasza:
Es honnan tudod h azota es meg fel evig hsny csajjal dugott es fog dugni?:D ne legy mR naiv kislany.....:D tudod hol ennem en be ezt a dumat...:D hany eves vagy, 15?:)
2016. szept. 23. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!