Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy egy férfinak soha sincsen barátnője?
Figyelt kérdés
Régi ismerős, akivel nemrég újra összefutottunk. Érdekes módon neki soha nincs kapcsolata senkivel.2016. szept. 11. 19:26
2/8 anonim válasza:
én rólam is ezt gondolják, én is találkoztam nemrég valakivel, aztán szerintem sokmindent gondolhat magában, mert attól hogy azt mondtam én is hogy nincs senkim, még futó és nem komoly kapcsolataim vannak...
én szimplán jelenleg nem vagyok nyitott egy kapcsolatra most, futókapcsolatokra meg nem mondom azt, hogy kapcsolat.
3/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. A testiség hiányzik, de nem tudnék valakit magam mellett eltűrni, másrészt rosszul érezném magam, ha emiatt neki is rossz lenne. Nincs szükségem kapcsolatra.
4/8 anonim válasza:
szerencsétlen meg eldöntötte h neki ugyse lesz sose..
5/8 anonim válasza:
többek közt vagy nem ébredt fel a libidója,vagy csak depressziós 1 csóka,és így nem is talál.
6/8 anonim válasza:
A felelöségtől való félelem,önzőség!Csak aztán nehogy későn kapcsolj!
7/8 anonim válasza:
Igazi férfinak igazi nő kell, de sajnos több a mű. Nem mondom, hogy ez visszafele ne lenne igaz mielőtt valaki a torkomnak ugrik.
8/8 anonim válasza:
Félelem a felelősségtől, betegség, érdektelenség (asszexualitás), altruista gondolkodás miatt, igénytelenség, pedo, szóval kismillió oka lehet, nem csak az általános "dolog" miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!