Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is tetszik ha egy vékony lánynak picit kövérebb/nagyobb a feneke? L
Figyelt kérdés
nekem is ilyen a testalkatom és férfiaktól eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam, viszont kíváncsi vagyok hogy itt név és arc nélkül is ugyan az-e a többség véleménye az ilyen alkatról:)2016. szept. 11. 19:19
11/22 anonim válasza:
Egy bizonyos méretig tetszik! Kép alapján könnyebb lenne véleményt mondani!
13/22 Ketri válasza:
Csak azért dolgozni is kell rajta hogy finom kerek legyen...minden napi tapasztalat. Mert ha nagy de semmi forma.... :)
14/22 anonim válasza:
Epp ilyen szeretot keresek. Merre laksz?
39f
15/22 anonim válasza:
nagyon jó, a lehető legjobb...
17/22 anonim válasza:
Nekem tetszene,de kép alapján bővebb véleményt is tudnék mondani ;)
18/22 anonim válasza:
Ha látnánk az arányokat, könnyebb lenne véleményt mondani!
19/22 anonim válasza:
Hidd el, hihetetlen jó tud lenni ;)
Viszont egy kép megkönnyítené a véleményezést ;) :D
20/22 Bari87 válasza:
Kutya pozba imádni való ahogy csatog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!