Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavarna az, ha az adott pasi akivel ismerkedtek, van 2 gyereke?
Figyelt kérdés
nem menne el a kedvetek a szextol is vele?2016. szept. 11. 17:47
11/23 anonim válasza:
szerintem ezek a kérdések akkor merülnek fel, amikor nem igazán szereted. csak kell valaki neked is, mert egyedül vagy.
12/23 anonim válasza:
Megadtad a választ saját magadnak.
Kérdés megválaszolva.
Keress másikat.
13/23 anonim válasza:
Ha szex akkor nem zavar. Ne talalkozzak veluk es ne nekem beszelje ki a bajat a gyerekekkel. Ha ugy tesz mintha nem lennenek nem gond.
14/23 A kérdező kommentje:
de en nemcsk szexet keresek
2016. szept. 11. 18:21
15/23 anonim válasza:
Akkor ne a szex katehoriaba tedd es ne azt kerderezd hogy a szextol menne el a kedve masnak.
Dugni tudok gyerekes ferfivel de kapcsolat kizart.
16/23 A kérdező kommentje:
azert tettem fel, mert a szexrol volt szo kettonk kozott de elvileg egyikonk se szexet keres csak
igy viszont tobb nem is lehet mert nem fer bele nekem
de elment a kedvem a szextol is
2016. szept. 11. 18:38
17/23 anonim válasza:
Ha csak szexről van szó akkor nem zavarna,hogy van gyereke de ha komolyabb dologban gondolkozunk akkor többször is átgondolnám,hogy belevágjak-e vele.
18/23 anonim válasza:
Nem zavarna. De eleve nem kezdek gyerekes pasival. 22 L
19/23 anonim válasza:
kezdem úgy látni ez a gyerek ez egy szűrő. azt fogom mondani nőknek, hogy van két gyerkőcöm :D és azt hiszem ez sacc pont azokat riasztja el, akiket el akarok riasztani :D
20/23 A kérdező kommentje:
hát 19 es lehet igazad van
en nem tehetek rola hogy zavar
de tudom h fszság
2016. szept. 11. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!