Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúkat zavarja ha egy lánynak nem erogén zóna a melle?
Figyelt kérdés
Nem fáj ha hozzáérnek de nem különösebben jó érzés.2016. szept. 11. 11:24
2/14 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a ciciket kényeztetni (mérettől függetlenül), szóval lehet engem egy kicsit zavarna, ha ezt a lány nem szeretné. 23/F
3/14 anonim válasza:
Nekem se erogén zóna a mellem.. Szoktam hagyni hogy kényeztessék, de nem izgulok fel tőle... 22 L
4/14 anonim válasza:
nem mert úgyis a p i n ádat nyalnám szét és a lyukadat előjátékként
5/14 anonim válasza:
Hát jó kérdés, szerintem az én barátomat is zavarja kicsit, de mivel hagyom hogy ellegyen vele ha neki jól esik, meg megmondtam hogy hol vannak máshol erogén zónáim így mindenkinek jó:)
6/14 anonim válasza:
Hát má' hogy a **csába ne?!
Hát mi a fa***al izgassam szex közben? :D
31/F
7/14 anonim válasza:
Nem azért, ezt ne mondd el senkinek, de egy nőnek az egész teste erogén. Több nővel is kipróbáltam. HA elég jó módon csókolgatom a hátad, az is fel fog izgatni.
Ha a vállad, vagy kézfejedet, gyakorlatilag mindent lehet úgy ingerelni, hogy izgasson. Szóval nem a te hibád, nem izgattak megfelelően.
8/14 anonim válasza:
Én is imádom ha a hátamat csókolgatja a férjem. Ahw!
9/14 anonim válasza:
7. vagyok megint.
8. Ugye, ha jól csinálja valaki, (mint én is) akkor jó.
10/14 anonim válasza:
Persze, de ez a férfiakra is igaz. De az erogén zóna azt jelenti ahol könnyebben izgul az illető. Tehát pl ha nekem a mellemen ahhoz hogy jó legyen ki kell tapasztalni hogy pontosan mi az aminek hatása van, nagy a hibázási lehetőség hosszú a próbálkozási idő és az az idő is amit a felizgatással tölteni kell, miközben ha pl a fenekemhez akárhogy hozzáér akkor már fel vagyok spannolva, akkor miért a mellemmel kínlódjon? Ennek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!