Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek valami jó nyálas technikát?
Figyelt kérdés
Valamit amitől a barátnőm biztos elelvez2016. szept. 11. 09:35
1/4 anonim válasza:
Barátnődet kérdezd Ő tudja mi a jó neki. Nem vagyunk egyformák. Mi nők nem robotok vagyunk hogy egy adott program minden nőnél úgyanúgy működjön. Minden nőnek más esik jól.. Van olyan nő akinek orális szextől nincs orgazmusa. 22 L
2/4 anonim válasza:
Húzzad egy kicsit, ha elkezded csókolgatni és haladsz lefele, akkor ne térj rá egyből a lényegre. Állj meg cicinél, hasnál, combokat se felejtsd el, és halad befele. Először puszilgasd, aztán keresd meg a csiklóját. Én először mindig lány nyelvvel "hívom elő", lefetyelve, aztán váltok keményebb nyelvre, szívogatom is. Aztán amikor érzed, hogy már mindjárt elmegy, akkor fujj rá hideg levegőt. Ez eddig mindig bejött, de persze az én párom és a te párod más, figyelj a reakciójára, de szerintem egy kicsit megérni húzni az agyát, jobban fogja kívánni a lényeget. 23/F
4/4 anonim válasza:
Tanulgass az erogén zónákról, és azok helyes használatáról. Mindig a kevésbé érzékeny pontokon kezdd, és onnan haladj lassan az érzékenyebb pontok felé. Néha kicsit be is vadulhatsz, a csajok időnként erre indulnak be. De a lényeg, hogy mindig figyelj oda rá, hogy akkor épp milyen hangulatban van, és mi a jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!