Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/24 anonim válasza:
Én már jóval a migránsok előtt megtudtam hogy milyen emberek! És vigyázz nehogy majd 1x az egyik fekete haverod forduljon ellened!
12/24 anonim válasza:
Megtörténhet ismerve az emberi termeszetet nem csodálkoznék feher baratom mar fordult ellenem pedig nagyon jo barátok voltunk. Majd kesobb visszakonyorogte magát én meg megbocsatottam neki es eljátszotta ujra es megint megbocsatottam. De mit szólnál ha privátban folytatnank mielött kiraknak minket mert elkanyarodtunk a témától
13/24 anonim válasza:
Sajnos ilyen haverom nekem is volt! És ha gondolod írj rám nyugodtan :)
14/24 anonim válasza:
Agyonverném az a köcsögöt...
15/24 anonim válasza:
Ugyanazt mintha egy más bőrszínű vagy származású emberrel kapnám rajta aki nem az apám...Nem örülnék és mélységesen csalódott lennék benne. De elég kis esélyt látok arra hogy anyukám valaha is megcsalja apukámat.
16/24 anonim válasza:
kb okádnék.. nem a feketékkel van bajom, sőt normálisabbak mint közülünk sokan, csak anyámat utálom..
17/24 anonim válasza:
Csalódnék benne, de nem utálnám meg. Attól még az anyám.
23/F
18/24 anonim válasza:
Semmit, fehérrel már kaptam rajta :D
19/24 anonim válasza:
Sharon! Te lefeküdtél Tupac hologramjával?:DDD
20/24 anonim válasza:
"ugyanolyan emberek mint bárki mas."
Maximum emberszabásúak.
A #4-es hangosan felröhögtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!