Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bugyiban es melltartoban levo lany kivanatos fiuk?
Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 17:27
12/22 anonim válasza:
Ha amúgy jól néz ki a lány, akkor természetesen igen.
13/22 anonim válasza:
Pólóban és bugyiban az még kívánatosabb. :D
14/22 anonim válasza:
Ha tudom hogy a vegen minden cseppet a szajaba tankolhatok a modelltestu pun.cinak akkor erdekelhet ha raerek epp.
Ha ilyen vagy irj es adok idopontot.
16/22 anonim válasza:
Ing és tanga!
Én erre gerjednék! :)
17/22 anonim válasza:
Igen az!
Ha kölcsönös a szimpátia akkor lepuszilnám róla mindkettőt! Kezdésnek.
18/22 anonim válasza:
Van olyan fiú akinek kb bármi kívánatos aminek van pulzusa.
Mondjuk szerintem fehérnemű nélkül még kívánatosabb a csaj :D
19/22 anonim válasza:
Persze, bár ez attól is függ, hogy milyen fehérnemű, ha nem a legegyszerűbb kínai, hanem valami csipkés vagy hasonló, akkor rendkívül az tud lenni. Remélem, segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!