Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan kidolgozott testű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan kidolgozott testű férfi akik a telt lányokhoz vonzódnak, és ezt fel is vállalják?

Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 08:35
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Ez csak egy kerdes volt. Nem tartom magam kovernek! Csak telt vagyok van fenekem van mellem pici pocak..167 cm es 65kg vagyok.. Nem egy 130 kilos emberrol van szo.

Meg ha annyi is lennek nyilvan nem egy olyan emberre fogok hallgatni akit eleve nem ismerek es foleg nem mert ilyen stilusu komunikaciora kepes,kedves utolso :D ez csak egy szimpla kerdes volt.. Miert kell mindjart beleallni mindenkibe egy kerdes miatt ? Oszinten nem ertem :D

Van akinek bejonnek a telt lanyok, van akinek a koverek es van akinek a vekonyak de sorolhatnam meg napestig..

Egyszeruen cak erdekelt milyen aranyba vannak ilyen ferfiak.

Olyan lazan tudjatok leszolni a masikat hogy menjen edzeni meg ilyenek. Oszinten en tetszek magamnak nem akarok vekonyabb lenni es van olyan aki kepes elfogadni magat, dehat ebbol az aki itt osztja az eszt (ugy hogy nem is ismeri a masikat) nyilvan tokeletesen elegedett magaval :D

Egyebkent meg koszonom a valaszokat :)

2016. szept. 7. 14:36
 22/29 anonim ***** válasza:
31%

De ke kell szólni őket. Nehogy már a tehenek hátsó fertályát is fényesre kelljen nyalni miközben sokszor pofátlanabban és felszínesebbek mint a jó csajok. Csakhogy utóbbiak megengedhetik maguknak.

A #11-nek igaza van. Senki nem azért fog nehéz vasak alatt szenvedni, izomlázzal élni, figyelni és sokat költeni a kajára, mert az olyan jó buli. Akár brismerjük akár nem a kondizásnak erős csajozási oka vannak és senki nem azért csinálja, hogy chips és gyorskaja zabáló teheneket dugjanak akik megsértődnek azon ha valaki szóvá teszi, hogy le kéne fogyni, mert persze őket a lelkükért kell szeretni.

2016. szept. 7. 14:41
 23/29 anonim ***** válasza:
8%
Senki nem dagadt nőről ábrándozik, csak van akinek olyan jut. De ha lehetősége lenne finom csinos jóalakú lányra, akkor őt választaná.
2016. szept. 7. 15:00
 24/29 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltok, hogy valaki olyan alkatú, hogy nem egy fitness modell? Különben is, a vékony lányok is lehetnek löttyedtek, sőt... Valamelyiknek durván narancsbőrös a feneke és a combja. És sokuk emiatt se edzenek, mert úgyis vékonyak. Aztán 20 év múlva sírnak. :)

És a telt akkor sem a kövér kategória. :)

2016. szept. 7. 17:09
 25/29 anonim ***** válasza:
44%

Attól hogy te tetszel magadnak a kidolgozott testű fiúknak nem fogsz ez 99% :)

Inkább legyen egy lány vékonyan plöttyed-t mint kövéren kedves utolsó.

A vékony lány lehet 80 kiló lesz 20 év múlva de az addig is plöttyedt meg 100...

2016. szept. 7. 17:40
 26/29 A kérdező kommentje:
Utolsó? Te kidolgozott testu vagy?
2016. szept. 7. 18:14
 27/29 anonim ***** válasza:

Persze, nincs olyan, hogy egy kisportolt testű férfi egy husibb nőbe szeret bele. Hugh Jackman és felesége? Csak hogy egy ismert embert mondjak.

Nekem is volt már izmos, sportos pasim, pedig mint írtam, nem vagyok egy nádszál. Mellékesen megemlíteném hogy gyerekkorom óta rendszeresen sportolok minimum heti háromszor, az említett pasival is edzésen ismerkedtem meg. Szóval ezt a "húzzon le a nem vékony lány a konditerembe, mert biztos azért nem nádszál, mert csak mereszti a seggét" baromságot el lehetne felejteni.

2016. szept. 8. 11:32
 28/29 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek! En is rendszeresen mozgok
2016. szept. 8. 17:55
 29/29 anonim ***** válasza:

"Csak hogy egy ismert embert mondjak."

Csak egyet?

2016. szept. 8. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!