Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan kidolgozott testű férfi akik a telt lányokhoz vonzódnak, és ezt fel is vállalják?
En tobb mint 10 eve koptatom a súlyokat, igaz azert annyira durván en sem vagyok kipattintva, de látszik.
Nekem volt vékony barátnőm is, de érdekes módon, ot egy idő utan nem találtam szexuálisan annyira vonzónak, amit a srac linkelt, az mondjuk egy picit sok, de meg simán járnék vele, ha olyan személyisége lenne, az optimális, a link mínusz 5 kg.
7
Az a baj hogy a kövér, dagadt nők is teltnek és ducinak hívják már magukat. Így aztán igen nehéz eligazodni
Mennyi agyament idiót@ van itt... Ezen az oldalon csak 190 cmeres, 70 kgos, gyönyörű mosolyú, kigyúrt férfi van. Persze. Látatlanban könnyű másokat csesztetni, hogy változtasson a testén. Szíve joga. De nem kéne leszólni őket.
Kérdező: Ismerkedj, és találsz magadnak megfelelőt. Nem értem minek kell ilyen értelmetlen kérdést kiírni, ami ráadásul az ezredik ilyen... Hajrá.
190 cm és 70 kg?
Az férfiban nagyon vékonynak számít. Azon biztos nincs semmi izom.
Egy haverom 169 cm és 73 kg színizom adonisz. Én 194 cm és 86 kg, atlagos, vállas, szálkás alkatú vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!