Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti engeditek, hogy a pasi a szátokban menjen el? Statisztika?
Figyelt kérdés
Minél többen válaszoljatok, kíváncsi vagyok, és jó kis statisztika jön ebből össze.
2016. szept. 5. 20:45
21/28 anonim válasza:
#19, mekkora farka van a pasidnak, hogy xarás közben belelóg a vécébe? Nekem eddig csak olyan átlagos, 15-17 centisekkel volt dolgom, az is mereven, petyhüdt állapotban egy sem volt 20-30 centi hosszú :D
22/28 anonim válasza:
NEM!
(Volt rá példa anno többször is, de akkora élményt én se kapok senkitől, hogy megérje összehányni magam. Nagyon megundorodtam a g€citől.)
23/28 anonim válasza:
Engedem, de lenyelni csak azt nyelem le amit ízre olyannak ítélek. Volt, amit nem bírtam!
24/28 anonim válasza:
NEM. És pedig azért mert a pasim nem fogja kivenni a farkát belőlem csak azért h a számba élvezzen
25/28 anonim válasza:
Engedem, és le is nyelem. Szeretem.
27/28 anonim válasza:
Lenyelem. Ha nem jó akkor is egyszerűbb mint köpködni meg hasonlók.
Ha nagyon a számba maradna az íze (és borzasztó)arra esetre mindig van red grape gyümilé.
28/28 anonim válasza:
Igen, le is nyelem, de nem nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!