Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a barátnőtök nem szereti ha kinyalják?
Figyelt kérdés
Már többször leállított, egyszerűen nem szereti, nem engedi. Azt megértettem, hogy szopni nem akar és nem is zavar a dolog, elfogadom, de ha valakit kinyalnak az elvileg jónak kell, hogy legyen, nem? Szűz volt mikor összejöttünk és még nem volt rá alkalma, hogy kipróbálja, ti hogyan vennétek rá? Próbáltam már nagyon sokáig izgatni kézzel, környéken szájjal, de ha a puncihoz kerülök mindig leállít. Erőltetni nem akarom a dolgot, mert úgy megette a fene, ha ő nem élvezi, így valami olyan tipp, hogy érhetném el azt, hogy élvezze?2016. szept. 5. 20:14
11/13 A kérdező kommentje:
10es, bocs, én ilyen perverz vagyok, hogy nem az alapján döntök. 9es: lassan 4 hónapja.
2016. szept. 6. 11:51
12/13 anonim válasza:
Nő vagyok és szűz, és az orális dolgok nekem is ijesztőek (főleg a nyalás), míg a sima szex nem. Én se tudom elképzelni, hogy élvezni tudnám a nyalást. Van hogy a saját testünk nem ismerjük és ezért nagyon fura,ha a párunk olyan területre ér, amelyen mi is bizonytalanok vagyunk. Szerintem ehhez nagyfokú bizalom és összeszokottság szükséges, és 4 hónap egyáltalán nem olyan sok idő. Ő is így lehet vele. Ne erőltesd semmiképp, majd biztos felhozza ő magától ezt a témát, ha már megérett benne.
13/13 anonim válasza:
"Nő vagyok és szűz"
Ez hatalmas ellentmondás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!