Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan közöljem egy lánnyal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem egy lánnyal, hogy csak szexelni akarok vele?

Figyelt kérdés

Sok ilyen típusú kapcsolat van, hallom mindenhonnan hogy xy csak szexelni járnak össze. Nem tudom ezek a kapcsolatok hogy jönnek létre, mert belegondoltam ha én mondanám valakinek akkor pofonvágna és otthagyna. Mit mondanak ilyenkor egymásnak? Hogy mondják el a szándékot.

Sokan tanácsolják nekem, hogy szedjem fel csak szexre, de nem merem megkérdezni, hogy hogyan csináljam.:-/

Kérem segítsetek!

2016. szept. 5. 17:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

"Akarsz dugni?"

Rövid, velős, lényegretörő. Végül is dugni akarsz. Mit akarsz szépíteni rajta??

2016. szept. 5. 19:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak úgy lehet elmondani, hogy "csak szexelni akarok". Pl. "Nem akarok komoly kapcsolatot". Ennyi.
2016. szept. 5. 19:57
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

"Szia, b*szni akarok veled"

*.*

2016. szept. 5. 22:31
 14/15 anonim ***** válasza:
92%
Te nagyon éretlen vagy még ehhez.
2016. szept. 6. 00:09
 15/15 anonim ***** válasza:
81%
Nekem egy jó fiú barárom részegen mondta, hogy örülne egy barátság extrákkal kapcsolatnak azóta nem fél kimondani viszont én nem megyek bele nem szeretném elrontani a kapcsolatunkat :D 18/L
2016. szept. 6. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!