Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi játszódik le ilyenkor egy férfiban? 21/l
Tegyük fel, hogy egy férfi kapcsolatban él évek óta. A kapcsolat jó. A férfi erős vonzalmat táplál egy másik nő iránt. Szimpatizál vele.
A kérdésem: Milyen hatással van ez a kapcsolatra? Mert úgy érzem, hogy minden jó, de ki tudhatja ugyebár...
Gondolom lejött, hogy a páromról van szó. Az egyik kolléganőjével túlzásba összebarátkozott. A vonzalmáról smsk-ből tudok. Akkor kimagyarázta, és tudom, hogy nem csalt meg. Viszont férfiból van, gondolom a vonzalom még megvan(?) Nem dolgoznak együtt már, de nem messze egymástól, szóval látja a nőt... Természetesen zavar. Anno pikáns dolgokat írogatott neki. Nem csinált semmit, de ez is rossz.
Szerintetek okoz ez nála valami belső zavart? Úgy értem vívódást vagy ilyesmit?
Szeret engem, csak mégis félek.
Mi játszódik le belül egy férfiban ilyenkor (van párja, de vonza egy másik nő, aminek nem enged) ez érdekelne?
6 éve vagyunk együtt.
Nem mindegy, hogy erős barátságról, baráti vonzalomról beszélünk, vagy szexuális, esetleg szerelmi jellegű vonzódásról?
Az én szótáramban létezik olyan, hogy érzelmi megcsalás. Hiába nem is ér hozzá, ha rá van gerjedve, és nem rád, az bizony érzelmi megcsalás.
Ha magamból indulok ki, lehet szép egy nő, lehetünk jóban is, akkor sem fogok vonzódni máshoz.
Szóval igazi szerelemnél nincs olyan, hogy mást is megkívánok...
Az a helyzet, hogy amikor már ennyi ideje együtt van két ember, akkor a hűség már csak egy döntés.
A férfi agy úgy lett megteremtve, hogy vizuális ingerek izgassák fel. Ezt az ösztönt nem lehet elnyomni más ingerekkel. Egy férfi mindig vágyni fog más női testekre. A kérdés az, hogy hogyan dönt. Megéri-e neki egy adott nővel élni, akitől gyereket is akar vagy még szeretné kiélni a vágyait. A kettő nem mehet egyszerre egy monogám kapcsolatban. Ilyen a kultúránk.
Szóval jah. Azon múlik a dolog, hogy mire van szüksége, elég érett-e ahhoz, hogy hű legyen egy partnerhez hosszú távon vagy még szüksége van hódítani.
Viszont ez csak rajta fog múlni, kívülről ezeket a dolgokat nem lehet elnyomni vagy megváltoztatni egy másik emberben.
Mindenki más és nem véletlen, hogy sokszor a nők náluk 10 évvel idősebb pasival vannak, mert az már elég érett ahhoz, hogy megállapodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!