Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hansznált már péniszgyűrűt, mi a véleménye róla? Használ valamit?
Ez tök jó: [link]
Ejakuláció késleltető, remek érzés, egyben a prosztatát is stimulálja.
Nagyszerű dolog. Én egy műanyaggal kezdtem, és utána akartam fémet. Ott a boltban próbálni kellett, mert ha túl tág, és tötyög, akkor semmit nem ér, de ha túl szoros, az is kényelmetlen, nehéz felrakni.
A vastag fém farokgyűrű nekem nagyon bevált, isteni jó érés: keményebb tőle a farok, és ad egy nagyon kellemes, finom, bizsergető érzést, én szexhez is és hokizáshoz is felhúzom.
A farokgyűrűnél meg kell tanulni, hogy csak teljesen petyhüdt szerszámra rakható fel, és először az egyik here, aztán a másik, utána vigyázni, nehogy valamelyik golyó kicsússzon, és utána felül a petyhüdt farkat áthúzni, és akkor már fel is áll szépen.
Isteni jó dolog, nagyon kellemes, finom érzést ad!
A sima gyűrűt elvileg lehet a boltban próbálni, hisz könnyen sterilizálható, de ha erre lusták, akkor még azt sem.
A bolti próbát elkerülendő ha kör alakú gyűrűről lenne szó, a kívánt helyen valamilyen madzaggal körméretet kell mérni, majd a kapott értéket elosztani 3,14-gyel, így megkapjuk az átmérőt.
Análgolyósat viszont már kétlem, hogy lehetőség lenne felpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!