Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy jó nő hogy reagál egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Atraktra kérdése:

Egy jó nő hogy reagál egy ilyen dumára egy diszkóban és mi a véleménye a srácról?

Figyelt kérdés
Szurnám a f.sódat
2016. júl. 28. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi neked a jó Nő és én beleesek-e a kategóriádba, de én leginkább fintort vágnék mert ez nem csak tré duma de mellé lerágott csont is!
2016. júl. 28. 20:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Max fontor és elkőnyveli egy tapló tahónak.

De ugye nem gondoltad hogy ettől kitágúl az ánuszrózsája és letolja a bugyit és bepucsít, hogy na gyere pakold seggbe. 22 N

2016. júl. 28. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Fintor #
2016. júl. 28. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kiröhögném. Aztán nem foglalkoznék vele. :)

21/L

2016. júl. 28. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem az előadás módján is múlik.

Ha kellő lazasággal adja elő valaki, és látszik rajta, hogy csak viccből kezdi így az egészet, akkor lehet sikere.

Persze ehhez stílus kell, jó megjelenés és kisugárzás. Vannak olyan férfiak, akik nagyjából bármilyen sz*r szöveggel tudnak jó benyomást kelteni, csábítani.

2016. júl. 28. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nagyot nevetnék, az tuti. Nem lenne esélye szexre, de jót röhögnék. 21l
2016. júl. 28. 21:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Biztosan elhajtanám a rákba...
2016. júl. 28. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha valaki ilyet mondana, úgy vágnám pofán hogy körűl írja az egyenlítőt.
2016. júl. 29. 09:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kell ehhez jó nőnek lenni. Akinek van egy cseppnyi önbecsülése az fintorog/képen röhögi/finoman vagy kevésbé finoman elküldi a búsba és elkönyveli magában, hogy nem csak a csatornában élnek patkányok.
2016. júl. 30. 03:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Van, aki könyörögne, hogy utána kielégíthesse a zenei ízlésedet is, eljátszva Beethoven zsé-moll fuvolaszonátáját. (Bár szerény véleményem szerint a csokis bismarck finomabb.)
2016. aug. 18. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!