Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem mostanában, hogy 26 éves létemre a tini lányokat nézem állandóan?
Nyilván eddig is megnéztem 1-1 helyes középsulis lányt, de mostanában ez jobban eluralkodott rajtam.
De egy ilyen lánynak legtöbbször már én tabu lehetek a 26 évemmel. Vagy szerintetek ez hülyeség?
Úgy értem a napnál világosabb lenne, hogy nem komoly kapcsolatot keresnék. Ezt mennyire sejti egy mai középsulis lány?
Ti nem a tinilányokat nézitek,hanem a jó csajokat.Egyik barátnőm 29 éves,iszonyat jó teste van,nagy mell és fenék és ha kihívóbban öltözik,az összes pasi nyála csorog utána.Pedig nem tini már...
A tinik között több a jó csaj,mert még nem szültek és sokan közülük csak a külsejükkel vannak elfoglalva.P*csanaci+haspóló,cél,hogy minél többet villantsanak.Szerintem ez inkább elkeserítő,én középsuliban szende kislány voltam,nem úgy,mint a legtöbb mai tini,akik már 14 évesen r*b*nckodnak...
Persze az oké,hogy megnézed őket.26 évesen simán lehet még esélyed náluk,ha nem nézel ki többnek.Szerinted majd az lesz az első dolguk,hogy elkérik a személyidet?:D Én 19 évesen egy 27 éves pasival kavartam és abszolút nem volt feltűnő a korkülönbség.Pedig én még kevesebbnek is nézek ki a koromnál,17-18-nak szoktak nézni :D
20L
Köszi #12-es. Nem a plázás tinikre bukok, nem is a nagyon szendékre. Ez nálam másodlagos. Ha valami megfog benne, akkor nem azt nézem milyen stílusú.
Örülök, ha van ilyen példa. Bár azt elmondhatom, hogy az is vonzz, ha egy ilyen fiatal lány éretten gondolkodik, csak lehet sokszor ütközne azzal, hogy szexkapcsolatba kezdjen. Erről persze lehet vitatkozni, nem attól érett, hogy nem élvezi ki az életet fiatalon, de persze nem is attól lenne az, ha túlzásba viszi.
Engem a te korosztályod érdekel. A velem egyidős fiúk olyan kisgyerekesek és érettlenek.
Nekem egy határozott, magabiztos férfi kell, nem pedig egy két lábon járó csúszómászó aki úgy próbál hödítani, hogy mindenkit megaláz
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!