Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első (tinder) randink - hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első (tinder) randink - hogy mondjam meg neki, hogy menjünk fel hozzá?

Figyelt kérdés
Ő a lány, és más városban lakik, én utazom hozzá. Nekem barátoknál van hol aludni, ezzel nincs is gond, de oda nem vihetem fel, és azt sem mondhatom úgy "sejtelmesen", hogy "iszunk nálam valamit?", mert nincs "nálam". Az meg hülyén veszi ki magát, ha azt mondom, hogy "iszunk nálad még valamit?"? Hogy utaljak rá, hogy fölhívjon magához a csaj?
2016. szept. 2. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
sehogy!
2016. szept. 2. 13:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha akar úgyis felhív,ha meg nem akkor hiába célozgatsz.
2016. szept. 2. 13:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Majd ő eldönti, hogy felhív -e.
2016. szept. 2. 13:18
 4/10 anonim ***** válasza:

mond neki: xy te utolsó k... elő a csöcsökkel mert dugni akarok

ha ezt elmondod szó szerint tuti siker de még nagyobb siker ha ordítva mondod :D

2016. szept. 2. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi hasonló esetben eleve úgy beszéltük meg, hogy több napra megyek és ott alszom, ha úgy látjuk. Először csak 1 éjszakáról volt szó, de utána nem is engedett el, csak a harmadik napon, mikor már mennünk kellett dolgozni :) De a helyzettől is függ. Ha tudja a szitut, hogy neked nincs hová hívni őt, neki meg lenne, és jól érzi magát, nem akar elszakadni, akkor úgyis mondani fogja. Ha nem mondja, neked bunkóság felhoznod ezt.
2016. szept. 2. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Keress ott egy pár órára kivehető kérót és ha úgy alakul van hova vinned, ha pedig nem akkor ezzel a pénzzel tartoztál az ördögnek
2016. szept. 2. 13:20
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
tinder az ilyen szexrandi?
2016. szept. 2. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Randi után felajánlod, hogy hazakíséred, ha megengedi, akkor egészen a kapuig mész vele, addig bókolgatsz neki, ha akar tőled valamit, akkor úgyis felfog hívni magához, ha meg nem, akkor a kapuban elbúcsúztok és kész. Utalgatni felesleges rá, hogy hívjon fel, mert nyilván ő tudja, hogy fel akar-e hívni, és ha igen, akkor úgyis fel fog. Ha meg nem, akkor bunkóság lenne direkt utalgatni rá.
2016. szept. 2. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
41%

Ba zmeg, az előző válaszolók vagy lányok vagy nővel csak fél év ismerkedés után dugó srácok.

Elmondom a "trükköt", hogyan hívatom fel magamat lányokhoz. (Amikből aztán 50% eséllyel szex is lesz)

Felkéreckedek pisilni. Ennyi. A kapuban állva azt mondom, hogy szeretnék még pisilni. 10-ből 10 lány ezt megengedi. Felmegyek és leveszem a cipőm (télen a kabátom is), aztán valóban elmegyek pisilni. Utána ahelyett hogy elmennék, elkezdem lassan megnézni magamnak a lakást és mondom neki

"Egy emberről sok mindent elmond hogy milyen szobája van" - Ezzel utalok arra, hogy megnézném a szobáját. Ha nem veszi a lapot ennyiből, akkor hozzá teszem, hogy kíváncsi vagyok az övére. És mondom, ilyenkor az esetek 50%-ában legalább dugás szokott jönni.

Egy lány mikor hív fel magához csak úgy? 10-ből 1-szer talán az ötödik randi után? Köszike, én arra inkább nem várok. Ha akarsz valamit, akkor magadnak kell alakítanod a sorsodat és nem szabad arra várnod hogy majd mások kezdeményeznek helyetted.

2016. szept. 23. 21:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Dettó, de én szarni szoktam felkérezkedni, és az esetek 50%-ában valóban szarok is (büdöset).
2016. szept. 26. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!