Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is izgat a sex extrém helyeken?
Figyelt kérdés
Ágyban való szeretkezést is szeretem, de sokszor izgatóbbnak találok egy durvább együttlétet valami extrémebb helyen. Ti hogy vagytok ezzel?
20/L
2016. szept. 2. 08:46
1/10 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint ezt pont a lányok szokták inkább kezdeményezni :-D Bár én is szeretem pl. a természetben, de sok nő akasztott már hasba az ötleteivel ezen a téren :-D
3/10 anonim válasza:
Exemet nagyon izgatta.. Én mindig attól féltem hogy meglátnak.. Szóval nem tudtam el lazulni.. És magamban számoltam a perceket hogy mikor végez.. Meg mindig sürgettem.. Nyilván azért mentem bele mert örömet akartam okozni mert Őt ez izgatta.. De közben tiszta ideg voltam... Szóval sajnos engem nem izgat
5/10 anonim válasza:
Mi az extrém nálad? Ha tényleg elbújnak, de nyilvános hely miatt benne van a kockázta a lebukásra, az izgalmas tud lenni. A múltkor az egyik forgalmas tér közepén egy kocsma teraszán ujjazott egy részeg nőt , egy részeg pasi a buszmegálló mellett, na az közönséges, proli.
6/10 anonim válasza:
Izgató tud lenni hogy nem a megszokott ágyikó hanem egy vízpart esetleg erdő stb..
7/10 anonim válasza:
az extrém hely jópofa, de nem azért, mert annyival jobb az orgazmus, csak maga a tudat. Mi eddig legnagyobb orgazmusokat ágyban értük el, nyugodt környezetben, de az extrém helyek maradandó emlékek.
Az egyetlen gáz, hogy általában a nő van alul és emiatt neki jobban fáj a kemény pad/padló/homok/bármi
8/10 anonim válasza:
20 évesen neked jó még az ágy.
9/10 anonim válasza:
persze h izgat, volt h hetekig nem csináltuk ágyban, láttak is meg minket, és azt is kipróbálnánk milyen egy másik pár mellett
10/10 anonim válasza:
A teherautó raktere vagy a szabadban nagyon bejön 40+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!