Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Lehet, zhogy buta kérdés lesz, de visszataszító ha egy lánynak sokkal barnább a bőre a p*nciján, mint a teste többi részén?
Figyelt kérdés
nem olyan érzés nektek,mintha igénytelen lenne,vagy valami?2016. szept. 2. 02:33
1/11 anonim válasza:
Neked visszataszító, hogy szőrös a f'szom? :P
2/11 anonim válasza:
Az emberek szinte mindegyikének más a bőrszíne a nemiszervek körül, mint alapjáraton. A párom heréi majdhogynem nutella/májkrém színűek, mégsem zavar. Az én nemiszervem is sötétebb mint az alap bőrszínem, és a páromat se zavarja. Viszont az első válaszolóra reagálva: A bőrszínedet nem tudod változtatni, viszont azt igen, hogy a rúdon ne egy méteres dzsungel csücsüljön, szóval igen, az viszont már gáz, ha csubakkával kéne szeretkezni.
4/11 anonim válasza:
Engem a nagy bozont zavarna és nem a szine!
5/11 anonim válasza:
Nem, nem az. Amúgy pl. nudista strandon lányoknak ott sokkal hamarabb le tud barnulni.
6/11 anonim válasza:
pasiknak is barnább a farkuk mint a többi testrész, normális.
7/11 anonim válasza:
A nemiszervek bőrszövete sötétebb színű. Ez normális. Még a feketéknél is látható hogy a bőrük árnyalatához jóval sötétebb. Ez mindenkinél így van. Ne zavarjon.
9/11 anonim válasza:
#1: szerintem a kérdezőt totál hidegen hagyja a te fszod. ;)
10/11 anonim válasza:
Semmi baj vele! Ugyanolyan íze van és ugyanolyan finom bebelekóstolni mintha rózsaszín lenne :D
40+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!