Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok szex után szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szex után szokott fájni a vaginátok?

Figyelt kérdés

2016. szept. 1. 23:38
 1/8 Noblesse Oblige ***** válasza:
Nem
2016. szept. 1. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem volt még rá példa.
2016. szept. 1. 23:41
 3/8 A kérdező kommentje:
durva szex* kihagytam bocsi :D
2016. szept. 1. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor inkább a méhszájam szokott fájni.
2016. szept. 1. 23:53
 5/8 Segítőké(s)z ***** válasza:

nem kell hozza nekem durva szex sem,eleg a parom merete hozza :sss eleg gyakori,igen

20l

2016. szept. 2. 04:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha kicsit hevesebben volt a szex akkor igen fáj.. Van hogy hideg vizes borogatást kell alkalmazni mert kicsit ki dörzsölödött ég és ha el megyek pisilni akkor csípí és kegyetlen.. Ez az állapot 1 órán át tart de egyébként utána jobb lesz :)
2016. szept. 2. 07:06
 7/8 anonim ***** válasza:
volt már, hogy páromnak fájt, megsértettem valamit a hévben.
2016. szept. 2. 08:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Még a szexuális karrierem elején volt, hogy szex után mindig volt bennem egy furcsa, bizsergető stb érzés ott lent. Éreztem, hogy járt bent valami és mintha még mindig ott Lenne. Erre mondják hogy "ghost dick"! :-D
2016. szept. 2. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!