Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik ilyen "fétis"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen "fétis"?

Figyelt kérdés

Nagyon beindulok ha meglátok egy kikandikáló boxeralsót vagy mikor például barátnőkkel ruhaboltba vagyunk mindig szemem sarkából nézegetem a boxereket és a szexet is csak úgy élvezem ha előtte jól "kiboxereztem" magam (megmarkolgattam úgy mindent és simogattam is úgy, hogy rajta volt a srácon az alsó). Meg a szex is úgy jó nekem, ha a srácon rajta van a boxer és közbe fogom a fenekét vagy a gumis részét. Már ettől beindultam, hogy leírtam szóóóval vissza a kérdéshez, létezik ilyen "boxerfétis"? :D

18L

2016. szept. 1. 21:16
1 2
 1/11 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Ha a férfiaknak van fehérnemű fétise, így nőknek is lehet.
2016. szept. 1. 21:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. De érdekes a fecskéktől egyenesen irtózok a feszes boxerektől (főleg ha piros) meg megőrülök.
2016. szept. 1. 21:22
 3/11 anonim ***** válasza:

igen létezik! te vagy az élő példa rá!

egyébként nem vagy egyedűl!

2016. szept. 1. 21:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Megnyugtattál, hogy nem vagyok egyedül! :D
2016. szept. 1. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Bármi lehet fétis amihez szexuális élmény kapcsolódik. Az alsónemű fétisek a leggyakoribbak. Tudnád milyen meglepően különleges fétisek vannak még, amit névtelenül sem szoktak az emberek elmondani.
2016. szept. 1. 21:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Mióta olvastam, hogy van nekropedofília (ne guglizz rá!) azóta rájöttem, hogy mindenféle fétis van, a tied egy szolidabb. Volt barátnőm is beindult rá, ha kilátszott a boxeralsóm. Amúgy én meg valamiért a férfiöltönybe öltözött nőkre indulok be, fogalmam sincs miért :D
2016. szept. 1. 21:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Bár értelemszerűen engem nem a boxerek indítanak be, de számomra is vannak olyan ruhák, amik nagyon fel tudnak izgatni egy lányon, imádom ha simogathatom, fogdoshatom a testüket, amikor egy ilyen ruha van rajtuk, és esküszöm, szinte jobban felizgulok ezektől, mintha mondjuk meztelenül lennének.

Szóval a kérdésedre válaszolva: igen, ha magamból és belőled indulok ki, akkor mindenképp létezik ilyen ruhafétis :D

22/F

2016. szept. 1. 22:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Jobb, mint ha nekropedogoatfil lennél
2016. szept. 2. 00:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Erre én még gondolni se mertem, de asszem én is gerjedek erre :)

Tetszik ha egy pasi valami viccesebb nem hétköznapi boxert hord, pl volt hogy kedvemért pasim vett selyem boxeralsót, és szex alatt is rajta maradt, rudiját elől csak kidugta :)

2016. szept. 2. 08:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Awww. De mennyire van ilyen. :3
2016. szept. 2. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!