Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen "fétis"?
Nagyon beindulok ha meglátok egy kikandikáló boxeralsót vagy mikor például barátnőkkel ruhaboltba vagyunk mindig szemem sarkából nézegetem a boxereket és a szexet is csak úgy élvezem ha előtte jól "kiboxereztem" magam (megmarkolgattam úgy mindent és simogattam is úgy, hogy rajta volt a srácon az alsó). Meg a szex is úgy jó nekem, ha a srácon rajta van a boxer és közbe fogom a fenekét vagy a gumis részét. Már ettől beindultam, hogy leírtam szóóóval vissza a kérdéshez, létezik ilyen "boxerfétis"? :D
18L
igen létezik! te vagy az élő példa rá!
egyébként nem vagy egyedűl!
Bár értelemszerűen engem nem a boxerek indítanak be, de számomra is vannak olyan ruhák, amik nagyon fel tudnak izgatni egy lányon, imádom ha simogathatom, fogdoshatom a testüket, amikor egy ilyen ruha van rajtuk, és esküszöm, szinte jobban felizgulok ezektől, mintha mondjuk meztelenül lennének.
Szóval a kérdésedre válaszolva: igen, ha magamból és belőled indulok ki, akkor mindenképp létezik ilyen ruhafétis :D
22/F
Erre én még gondolni se mertem, de asszem én is gerjedek erre :)
Tetszik ha egy pasi valami viccesebb nem hétköznapi boxert hord, pl volt hogy kedvemért pasim vett selyem boxeralsót, és szex alatt is rajta maradt, rudiját elől csak kidugta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!