Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után megjegyezte: "jól tetted a dolgod"? Vélemény? Mit szűrnétek le egy ilyen mondatból?
Én személy szerint kiakadtam.
Ezt ku.rváknak mondják, nem?
Nekem nem ez a dolgom... ooo
Még ilyet nem is hallottam
Érdekes, nálunk ez a "mocskosság" csak feldobja az egészet. Tudod, az én barátnőm tudja azt hogy szeretem, ezért kifejezetten hangulatot ad egy-egy mocskos beszólás.
Meg én ilyen vagyok. Imádom a mocskos dolgokat. Igazából a kérdés mindig azon van hogy az aktuális partner mennyire nyitott. Van aki sosem hiszi el hogy szeretem, így minden szót félreért.
Pl. az én barátnőmet állandóan "hülyevagy" vagy "bolond" kifejezéssel illetem, mert mi kellően sokat szívjuk egymás vérét, csak így játékból.
Ezek után ha odamondom azt hogy "volt már ennél jobb", vagy "hát, mondjuk elmegy" akkor azon ő is csak mosolyog. Változó mit mondok neki. Volt már olyan ogy azt mondtam hogy úgy megb@talak hogyha ezek után lábra állsz azon fogok csodálkozni.
Sőt olyat is mondtam már neki, szex után hogy na a lényeg megvolt, mindenki mehet a dolgára.
Szerintem ezeknek a beszólásoknak megvan a maga varázsa, hangulata, ha a partnerem nem egy sznob. Mármint azért ezt a kifejezőt használom, mert úgye tényszerű, hogy Magyarországon a kapcsolatok döntő százalékában az ember párja - főképp a nők - képtelenek elhinni azt hogy a párjuk egyébként szereti őt.
Nos, nálunk nincs ilyen gond, szóval ezért is működik ez ennyire. 4 szemköszt szoktam "krv@aként" kezelni, de erről élőben senkinek nem mesélek, mások előtt meg nem csinálom.
#11:
Az intelligencia nem függ a felhalmozott papírok számától.
Azért sajnálom az unalmas életeteket. Mármint nem zavar hogy nincs egyetértés velem, de hogy egyesek nem tudják elfogadni azt, hogy nálunk az hogy piszkálódunk, viccelődünk egymással az minket csak jobban összeköt, az gáz.
Nekem túl unalmas lenne ha nem szólhatnék be úgy mint ahogy fentebb írtam... ő is szokott kötözködni hogy lomha vagyok meg ilyenek, aminek a fele se igaz...
Szóval szerintem elsőnek nézzetek tükörbe, hozzátok rendbe az önbizalmatokat. Aztán majd lehet "pasizni". De amíg folyamat mondogatni kell nektek hogy "szeretlek" és meg kell válogatni hogy nehogy olyat mondjak amit félreért... addig szó sincs egészséges önbizalomról...
Mondhatok én bármit a barátnőmnek, akkor is tudja hogy szeretem, pont azért, mert nincs szükség szavakra... tettekből veszi le a lapot. Szerintem ez jelenti a "kapcsolatot magasabb szinteken". Nem az, ha folyton bókolsz és szép szavakat hintessz, mert ha véletlen valami rosszat mondassz, a másik bedurcizik mert hogy "hogy mondhatsz ilyet?!".
Ez olyan gyerekes és inkább önbizalmi problémákra ad okot. Nálunk az van hogy bármit mond, vagy bármit mondok, mi tudjuk hogy szeretjük egymást és pont. Ez az egészséges kapcsolat.
Attól csak izgalamsabb hogy azt mondom neki hogy ennél még a barátnőid is jobban megdolgoznának, mert legalább utána ő is vissza akar szúrni és máskor ő hint el egy-két bölcs gondolatot és feldobja a magánéletünket.
De persze lehet ezzel nem egyetérteni, ezt nem tagadom, de elítélni... mert két ember szereti egymást annyira hogy tudják mikor nem beszélnek komolyan... az már szerintem ciki.
Mondjuk bennem felmerül a kérdés, hogy ezt miért ide írod és miért nem a párodnak mondod el? Vagy elmondtad neki, de nem voltál elégedett a válasszal és most próbálod magadból kibeszélni?
A beszólás tényleg bunkó (erre mondjuk kb. azt lehetne reagálni, hogy "te viszont elég béna munkás vagy"), de úgy látom, talán nincs meg köztetek mindenben a harmónia és bizalom, ha ezt nem egymás közt beszélitek meg. Mi találgathatunk itt, hogy mi volt ennek az oka, de az rajtatok nem hiszem, hogy sokat segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!