Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után megjegyezte: "jól tetted a dolgod"? Vélemény? Mit szűrnétek le egy ilyen mondatból?
Figyelt kérdés
Én személy szerint kiakadtam.
Ezt ku.rváknak mondják, nem?
Nekem nem ez a dolgom... ooo
Még ilyet nem is hallottam
2016. szept. 1. 12:00
1/20 anonim válasza:
Ezt a bunkot holszedted fel >>borzszto
2/20 anonim válasza:
Romantikus, figyelmes, kedves, szeretetreméltó b+. Jól választottál azt hiszem
3/20 anonim válasza:
Maszturbációs segédeszköz lettél.
4/20 anonim válasza:
Tipikus freudi elszólást. Akkor nagy gond van. Vagy poénnak szánta. Akkor is...
5/20 anonim válasza:
Kár túlreagálni a dolgot, én szoktam nagyon sok nem barátnőnek illő dolgot odamondani a barátnőmnek de ő sosem érti ezt félre.
6/20 anonim válasza:
Hát ez undorító.. Magyarul csak ürítésre használt mint egy prostit...
7/20 anonim válasza:
Majd akkor aggódj ha letett egy 5000-et az asztalra.
8/20 anonim válasza:
Azt is megkérdezte, hogy mennyivel tartozik?
9/20 anonim válasza:
#5:
Van olyan, hogy zsák a foltját ...
10/20 mantis religiosa válasza:
Valóban kiábránditóan hangzik, de lehet csak híján van a nyelvi kifejezőeszközöknek. Te ismered, te tuhatod mennyi az IQ-ja. Első körben mindenesetre mond el neki, hogy ez téged zavar.
Tudod, ami egyszer megtörtént, valószinüleg nem fog másodszorra is. De ha másodszorra is megtörténik, akkor valószinüleg harmadjára is meg fog történni, akkor egy dolgot tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!