Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felnőttként első szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőttként első szex?

Figyelt kérdés

22F 21L

Megismertem eg srácot kb 1 hónapja. Privátba szombaton találkoztunk, kb 1,5 órát, mert a munkahelyről ismerem.

Ma olyanokat írt (írunk facebookon), hogy ha holnap találkozunk, akkor csókolózni meg a mellem simogatni lenne kedve.

Gondolom onnan pedig tovább menne... Nem tudom, hogy mi lenne a helyes...

lemondjam a találkozót? Vagy menjek bele? Nem tudom, mi a jobb.

2016. aug. 31. 21:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Menj bele
2016. aug. 31. 21:08
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Gyerünk kefélni baba
2016. aug. 31. 21:09
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Dugjatok.
2016. aug. 31. 21:09
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Menj vissza babázni. Talán 30 éves korodra elég érett leszel.
2016. aug. 31. 21:10
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem akarok könnyűvérűnek tűnni

...

2016. aug. 31. 21:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Mássz rá te, akkor ő lesz r#banc szerepben.
2016. aug. 31. 21:19
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem elég béna pasas az aki facebookon előre bejelenti, hogy csókolózni fogtok, meg majd simogatja a melled.

Ezek spontán dolgok, meg kell adni a módját a megfelelő időben és helyzetben. Másképp eröltetett és béna.

2016. aug. 31. 21:21
 8/15 A kérdező kommentje:
nem bejelenti, hanem kérdeztem, mit akar csinálni. hát elmondta. :D
2016. aug. 31. 21:38
 9/15 anonim ***** válasza:

Így van ahogy a 7# írta. :D

De nem baj!

Ha szüzek vagytok akkor belefér.. :)

Szerintem ne feküdj le vele ilyen hamar.

Legalább az első randin ne.

Jó szórakozást.

2016. aug. 31. 21:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor is nagyon amatőrségre vall. Normális férfi cselekszik, nem előre bejelenti mit fog csinálni. Főleg nem facebookon. De te tudod, mi tetszik.

Egyébként mi is a kérdés? Szűz vagy és lefeküdnél vele második randin? Szerintem korai. Férfi vagyok, de egy jó tanács: ne add magad sosem olyan könnyen, hagyd küzdeni a férfiakat egy kicsit. Másképp nincs igazi kihívás és könnyűnek fognak érezni. Ami egyrészt eleinte jó, de később visszaüthet.

Olyan ez mint a dinnye. Ha korán leszeded, éretlen lesz és csak belekóstolsz majd kidobod. Ha túl sokáig hagyod nőni, akkor megposhad és egy trutymó lesz az egész, kidobod kóstolás nélkül. Ha viszont jókor veszed le, akkor finom és zamatos és később is megkívánod.

2016. aug. 31. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!