Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem hoz izgalomba egy férfi kéz vagy alkar látványa?
Engem a kéz nem, viszont maga a kar és a váll hoz lázba. Ahogyan mozdul az izom, meg kiemelkedik az ér, a vállnál pedig kirajzolódik a csont.Hozzáteszem, hogy ez is csak a vékony vagy gyúrás nélküli karokon jön be. A gyúrós nem tetszik.
Sose gondoltam, hogy ez máf fétis lenne.
Nálam is a második dolog, amit megnézek egy pasin.
Maga a kezük az ujjakkal és az alkarjuk is izgalomba tud hozni. Főleg ha eres (nekem ér fétisem van - ha ezt lehet annak nevezni). :)
Úristen nem. Imádom. Egy szép kézfej, alkar és meghalok. Nem tudom leírni milyen az ideális, de egyszerűen vannak férfiak akiknek gyönyörű kezük van és nem is feltétlen csak a "jó" pasiknak. Elég sok férfi tanárom van az egyetemen is, állandóan a kezüket bámulom órán, ha a szebb fajtából valók. Ha olyan a pasim keze is, imádom simogatni, főleg ha pl. eres a kézfeje és az ereken fel le jár az ujjam stb.
Most tök perverznek hangzok, pedig nem vagyok, tényleg! :D
Jaj a férfi kezeket én is megnézem. A nagy kézfej a vastag alkar a széles váll -hát. Imádom!!!!! 😍😍😍😍😍
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!