Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős Férfiak! Ha szeretitek a párotok, miért csaljátok meg őket?
Erre nem fogsz sok értelmes választ kapni. :D Talán nincs is rá racionális magyarázat.
Tudom közhely de: Ha a f-sz feláll, az ész megáll.
Mert mióta megszületett a gyerek még a farkamat sem fogta meg.
Pedig már féléve megvan a poronty.
"Pedig már féléve megvan a poronty."
Poronty???! A saját gyereked?
De tuskó vagy b+!
Nem tudom hova rakta a párod az eszet amikor gyereket szult egy ilyen primitiv embernek.
Szerintem a poronty nem tahó kifejezés. Jobb mintha azt mondanám ( sok filmben van) , hogy bogaram.
A bogarakat agyoncsapni szokás...
Én a környezetemben több párnál is azt láttam, hogy a gyerek megszületése után 2-3 évvel a nő belefásult a monoton mókuskerékbe. Megpróbált megfelelni, mint anya, mint dolgozó nő és azt hitte, azzal áltatta magát, hogy ő mindent megtett a családért. Csak azt nem kérdezte meg a férjétől és a családtól, hogy erre van szükségetek ?
Persze a lakás csillogott minden idillikusnak tűnt, csak elveszett a meghittség a párkapcsolatban, mert a vasalás meg a fel mosás nem maradhatott el. Mert az fontos!
Lehet hogy ha leápolta volna a hites urát felmosás helyett, akkor az meg örömmel kivasalt volna helyette. Kipróbálta ? Nem. Vajon miért ?
Ha egyszer-egyszer bohém módon "szarunk a világra" hozzáállással egy délutánt egymásnak áldoztak volna, és Pistike aznap nem pontosan 7:32-kor kerül az ágyba hanem kicsit később. Túl fogja élni. Az én fiam is túlélte.
Egyszerűen csak többet kellene figyelni egymásra. Nem azt csinálni ami szerinted megfelel a másiknak, hanem ami tényleg az ő igénye.
Hogy ebből megcsalás lesz vagy elhidegülés embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!