Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan nők, akik élvezik a durva megalázást?
Tehát nem azért csinálják, hogy boldoggá tegyék a párjukat, hanem mert imádják. Sorolom, mire gondolok:
fenekelés, pofozgatás, kézszorítás, kikötözés, durván leszopatás, arcraélvezés, sperma szétkenése az arconm, anál, öklözés.
a felsoroltak közül egyedül az öklözést nem vállalom be, ezen kívül szeretem ha mélytorkoztatnak és közben befogják az orromat , ha megütnek (pl arcomat vagy a melleimet vagy a puncimat) ha szorítják a torkomat úgy hogy alig kapjak levegőt...
nem a pasi miatt teszem, én élvezem ha velem csinálják !
ez azért elég light-os.
nálunk durvább dolgok vannak,és épp hogy én csinálom vele,hogy boldog legyen. mert alapból nem vagyok ilyen nőverő típus.
Az általad felsoroltak közül a pofozgatás nem fér bele nálam, az öklözés meg szó szerint nem fér be :D
Ezen kívül nagyon-nagyon izgat!
ez hol alázás?
ez (egy része) csupán durvább/erőszakosabb sex.
a kikötözést kivéve minden megy nálunk.
Én ezt nem megalázásból csinálom,és a barátnőm sem érzi annak.Tudom mert megkérdeztem,és régen túl vagyunk azon,hogy valamit azért csináljunk mert a másik attól boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!