Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, veletek volt már ilyen?
Az már megesett velem, hogy az unokatesóm megcsöcsörészett, mikor a hormonok tomboltak benne (igaz az én kezemben is tombolhattak, mert fel is pofoztam) és kb. a legyet reptében megkefélte volna. Nekem ez durva volt.
De ez... Jézusom. :D
Lányok, ti meg leakadtatok a képnél? :D
Én 12-13 éves koromban rendszeresen álmodoztam arról, hogy az unokahúgommal hancúrozok, ő volt a kedvenc maszti képzelgésem akkoriban, aztán idővel kinőtt az agyam. :)
Ha nem kamu amit írtál, akkor a tanácsom, hogy gumit MINDENKÉPPEN használjatok és felejtsétek el, hogy komolyabbra fűzitek a szálakat! Ha érzitek, hogy itt szerelem is lesz a dologból, azonnal szüntessetek be minden nemű találkozást. Ha viszont nem vérszerinti az unokaöcséd, csak mostohaunokaöccs, akkor lehet akár komolyabb folytatás is.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!