Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szereti fotózni a barátnője punciját?
Figyelt kérdés
Én mostanában nagyon rákaptam erre. Nem vagyok közel sem profi fotós, csak telefonnal csinálom a képeket, de egyszerűen nem tudom megunni. Valami belső késztetést érzek, hogy az együttléteink alatt mindig kattintsak párat. Ez beteges? Mások is csinálnak hasonlót?2016. aug. 29. 12:43
11/30 anonim válasza:
Mármint mit?
Te a pasi vagy nem?
12/30 anonim válasza:
Hu, rengeteg puncis fotóm van.. Totál megértelek. Van h szex közben is megállok egy jo fotó kedvéért :)
13/30 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom nem csak én vagyok ilyen. Nekem is meg kell állni ha van egy olyan póz amit muszáj megörökíteni :)
Tuti tök jó érzés lesz vissza nézni pár 10 év múlva :)
2016. szept. 1. 23:38
14/30 anonim válasza:
Én inkáb nyalom és dugom! Majd esetleg utána fotózom.
15/30 anonim válasza:
Azt tudtam, hogy a tv beszippantja az agyat, most pedig azt is felfogtam, hogy a telefon is teljesen átveszi az uralmat az elme felett!?:)
Mindenki? Ne már. Aaaanyira öreg/régimódi/uncsi nem lehetek, de ez nekem nem fér bele.
16/30 A kérdező kommentje:
De miért nem? Mitől tartasz? Nem bízol a párodban? Én sosem adnám ki a képeit a kezem közül. Max olyat, ahol biztosan nem felismerhető. De azokat a képeket, meg senki nem fogja említésre sem méltatni. A net tele van jobbnál jobb nők képeivel. Több milliárd fotóról van szó. Szóval ha csak punci meg cici van a képeket, azokra nem igazán van kereslet és terjedni sem szoktak. Ha csak nem köthetőek 100%-ra valakihez.
2016. szept. 23. 22:16
17/30 anonim válasza:
Úgy szeretem fotózni, hogy közben egy másik srác dugja...
18/30 anonim válasza:
Engem is izgat, es en is szoktam a paromet fotozni, de szigoruan arc nekuli kepek csak nalunk is. Milyen pozokban szoktad fotozni? ;)
19/30 anonim válasza:
Nekem fogják, bár csak a puncimat azaz én nem leszek felismerhető,de nem a párom hanem a "szeretőm"
20/30 anonim válasza:
Én rengeted képet csináltam már a páromról és van egy olyan perverzióm, hogy szeretem mutogatni is. Persze egyiken sem felismerhető a párom. Aki kíváncsi az küldje el a skype címét és szívesen mutatok párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!