Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok heti hányszor szexeltek?
Figyelt kérdés
Hány éve vagytok házasok?2016. aug. 29. 09:27
1/12 anonim válasza:
2-3szor, nagy ritkán heti 1szer, de nagyon sok függ, hogy mennyi szabad időnk van, mennyi energiánk vagy éppen páromnak milyen a ... baja...
2 éve házasok
3/12 anonim válasza:
Hmm...
idén még egyszer sem, pedig minden este együtt aludtunk, köztünk a kisfiúnkkal.
tavaly kb 5* volt szex!
4 ève házasok.
4/12 anonim válasza:
2 éve vagyunk házasok, van egy 7 hónapos kislányunk. Minden este szexelunk.
Egyébként 7 éve vagyunk együtt. :) 26/N 28/F
5/12 Becykeee válasza:
Havi 3-4 kilenc éve vagyunk együtt. Párom, 28 én 25
6/12 icu75 válasza:
Heti 1-4x. 11éve vagyunk együtt. 41nő/42férfi
9/12 anonim válasza:
Most már 0. A klimax előtt is csak heti 1 volt, de azt is a feleségem folytonos hárítása miatt fogadtam el. Amíg gyerekek nem voltak, lehetett akár minden nap, kivéve a "nehéz napokat" majd ki kellett várni amíg a gyerekek elalszanak, azután jött a csak hétvégén, pedig csak én dolgoztam, most meg már úgy elegem van, hogy ami neki is jó kellene hogy legyen, azt miért nem kívánja soha, és én könyörögjek is még folyton neki? Most vagyunk 33 éve házasok, de házasélet nélkül már nem is tudom minek nevezzem?
10/12 A kérdező kommentje:
Arra voltam kíváncsi, hogy másoknál mi a helyzet.
Akik szeretik egymást azoknak működik a rendszer.
De sajnos ez múlandó. Nálunk lecsengett.
2016. aug. 30. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!