Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Észrevenni, ha egy lánynak még nincs nagy gyakorlata a szexben?
Ez szerintem nem a tapasztalasi idon mulik. Van akinek sok alkalom kell van akinek egyből megy. (nekem egybol ment) ez mulik azon hogy milyen képed van magadról mert ha elégedetlen vagy akkor nem fogsz bizonyos pozokst preferalni mert a gátlások Megvannak. Fugg attol hogy akikkel eggyütt voltal mennyire voltak megértők mert ha nagyon akkor könnyebben kiserleteztel.
Ha meg most nem vagy annyira jo pl.lovaglasban vagy oralban gondolj arra h akivel akkor lefekszel elotte nem kell szegyelloskodni feküdjön hanyatt es próbálkozz. Nem sok idő es meg lesz a ritmus.
Régóta élek szexuális életet és a lovagló póz nálam is mumus. Nagyon bénának érzem magam benne, pedig szeretem, de emiatt nagyon kevésszer vállalom be. A párom az a típus, akinek állítása szerint mindig jó és mindig mindent túlgondolok.
Nem hiszek neki. Èrzem:)
Viszont nem adom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!