Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők, hány férfivel feküdtetek le, azok közül, akiket itt ismertetek meg?
Figyelt kérdés
Kinek volt a legtöbb? :-)
Megbántátok? Jó volt? Férjeteket csaltátok? Korotok?
2016. aug. 28. 00:55
21/35 anonim válasza:
Én még itt nem is probáltam ismerkedni, de most kiváncsivá tett a dolog 27 f
22/35 anonim válasza:
3 lánnyal találkoztam innen mindhárom megvolt csak kevés a Nyíregyházi
23/35 A kérdező kommentje:
Egy valakivel találkoztam innen, 4 éve, és azóta is egymással csaljuk a párjainkat.
Bátrabbak is lehetnének, nyugodtan írhatna több nő is...
2016. aug. 28. 18:11
24/35 anonim válasza:
Áruljátok már el, hogy csináljátok! Ha elkezdek beszélgetni egy lánnyal, mindig lelép egy idő után, pedig nem vagyok husáng ember...
25/35 anonim válasza:
Tőlem is lelépnek egy idő után, de az egészben az a pláne, hogy általában ők írnak rám, ritka,amikor én valakire ráírjak, az is csak abban az esetben, ha azt kéri,hogy véleményezzük kép alapján, és privátban küldi, vagy valami más gondja van,de csak privátban írja le. Egyszerűen nem fogok válaszolni senkinek sem, aztán elvan intézve, nem lesz az,hogy na hátha sikerül ismerkedni, közben hogyne, már le is lép pár nap után.
26/35 anonim válasza:
Még nekem sem volt innen senki, de nyitott vagyok rá:) 37F
27/35 anonim válasza:
Dettó ugyan ez. Tőlem is lelépnek a csajok, pedig sose írok olyat...
29/35 anonim válasza:
21L eddig 4 pasival, egyedülálló vagyok, egyik még nem volt valami nagy lepedőakrobata úgyhogy nem volt túl jó, de nem bántam meg egyiket se.
30/35 anonim válasza:
Mind messze voltak tőlem, egy sem.😟
39 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!