Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti feküdtetek már le a tanárot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihalovics111 kérdése:

Ti feküdtetek már le a tanárotokkal?

Figyelt kérdés

Vagy tervezitek?

Ha igen légyszi írjatok kort is és hogy hogyan történt, mit mondtatok stb.

2016. ápr. 13. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Privátban írj rám max, itt nem írok ilyen piszkos részleteket :D
2016. ápr. 13. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Engem nagyon vonzz egy tanarom... De nem szabad vele lefekudnom. Tudom hogy nem
2016. ápr. 13. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Előfordult..
2016. ápr. 13. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt egyszer egy ilyen kérdés, ha nem baj, csak bemásolom a válaszom.

A férjemet akkor ismertem meg, mikor 17 éves gimnazista voltam, ő akkor volt 25 éves. Az utolsó évem szilveszterén mutatta ki először, hogy érdeklem, márciusban összejöttünk, a ballagás estéjén feküdtem le vele. Persze hétpecsétes titok voltunk.

23L

2016. ápr. 13. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyik tanárom sem jött be.
2016. ápr. 13. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem. Bar van egy tanarom,aki megmozgatja rendesen a fantaziam,de szamomra tabu,mert foglalt. Még az se zavarna,hogy idős, de foglalt,ugyhogy nem nyomulok.
2016. ápr. 13. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem volt szex de érzelmek igen....

28 körüli biosz tanárnő. Kedves, szerény de csinos nő volt. Férje volt. Én 18-19 között végzős. Már előtte is figyeltem őt, de mikor láttam h kedvel engem talán mint fiút-férfit is és nem csak mint diákját , meg elve több önbizalmam is volt már akkoriban, rámozdultam, de mindig csak finom bókokat, félreérthető huncut megjegyzéseket tettem neki... :) Maradtam órák után beszélgetni vele stb... és egyszer ott a terem mellett a másik szobában, amolyan szertár féleség volt, kémia meg biosz szertár... segítettem neki pakolászni óra után 1-2 cuccot és mikor látta h nem maardt már senki a teremben bementem a szertárba utána... kérdezte, hogy miért mentem be hiszen már üres a kezem,behoztunk mindent stb. :D

Én meg összeszedtem magam és mondtam, hogy Ő miatta mentem vissza :) Közeledtem felé, ő nem küldött ki, ez jó jel volt, így egy olyan sablonos "megigazítom a haját és a füle mögé teszem" mozdulatot csináltam... aztán megcsókoltam finoman, hosszan, egy csók volt, kb. 5 másodpercig forrt össze az ajkunk. Aztán mondta, hogy nem szabad ezt csinálunk. Simiztem közben még a haját mint előtte meg közben és mondtam neki sóhajtva, bánatosan, halkan hogy "Tudom.......tudom" Elengedtem, néztünk egymás szemébe... rohadtul vibrált a levegő.... :) Azóta sem éreztem ennyire erősen azt a érzést a tüzet,vibrálást...

Aztán kimentem :) Később még bókolgattam néha neki meg kedves voltam vele nyilván de nem nyomultam úgy, nem akartam összezavarni... ki vagyok én h összekuszáljam az életét, házasságát...? :) Azóta van egy kisfiuk asszem :) 24 vagyok.

2016. ápr. 13. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:
11%

Szerencse, hogy nem így történt, mert a tanárok régen keveset kerestek. Ha összeházasodunk, egész életen át szegénységben élünk.

Aztán mégis egy tanár lett a feleségem, de addigra már én jól kerestem és ezért nem kell nyomorogni.

2016. ápr. 13. 22:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha ez számít több diákkal is. 36/F
2016. ápr. 14. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!