Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Feküdtetek már le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Feküdtetek már le egyetemi tanárotokkal úgy, hogy nem a jobb jegy volt a cél?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik az egyik tanárom, elképesztő az intelligenciája és a humora. Jóképűnek abszolút nem mondanám, de számomra valamiért nagyon vonzó.

Néhányszor már elképzeltem, milyen jó lenne vele, de nem tudom, hogyan kezdeményezhetnék. A jegyeim mindig jók nála, de következő félévtől kezdve lehet, hogy nem lesz közös kurzusunk.

Hogyan kerülhetnék hozzá közelebb? Nem az a fajta ember, akihez csak úgy odamegy beszélgetni az ember... :)

Köszönöm előre is a válaszokat!

2015. okt. 8. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Meg soha:D de lehet egyszer ki kene probalni..:D
2015. okt. 8. 22:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak volt oszival. Nem tudom ez mennyire "er":D
2015. okt. 8. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Basszus! Pályát tévesztettem! f.
2015. okt. 8. 23:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Párom unokatestvérének volt egy professzorral viszonya régen egyetem alatt. Állítólag élete legjobb numerája volt és óriásikat tudott élvezni. Már jó ideje nincsenek együtt, de múltkor összefutott vele és azt mondta teljesen beremegett a lába és legszívesebben ott helyben leteperte volna.
2015. okt. 9. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!