Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinderen tényleg lehet szexpartnert találni?
ha nem vagy tipikusan jó pasi, akkor nem igazán fogsz tinderről szexelni...
belépőszint a joképüség, jó testalkat, magasság, stb...
aki ezt nem üti meg, az inkább hanyagolja a tindert.
a tindert a nőknek találták ki, hogy még többet szexelhessenek még könnyebben.
Igen jól mondják
Ismerősöd hogy néz ki illetve te?
Tényleg lehet. Jó külső (illetve ezt megfelelően tálaló képek), jó stílus (azaz kommunikáció) és demonstrálnod kell bizonyos értékeket amiket a nők a szexpartnerben keresnek és szabad utad lesz. Még sokszor azoknál is, akik azt írják, hogy csak komoly kapcsolat...
Én 10+ nőt dugtam meg Tinderről, nem minddel volt jó a szex, pedig próbálok mindig nagyon előszűrni, mert erre igényes vagyok. Párkapcsolatom is volt már onnan - ha épp olyan értékre lelek, akkor ennek sem vagyok az elrontója.
Ha valakinek van kedve ismerkedni nők közül, itt is szoktam, szeretek rácáfolni arra, hogy a gyakorin csak nem vonzó emberek vannak :)
Persze nyilván nem mindenkinek fekszik már maga a közeg sem (sok az ok nélkül nem válaszoló, még ilyen adottságokkal is), rengeteg a match (amit szinte képtelenség kezelni, szortírozni), illetve sokan ráunnak beszélgetés közben, s akkor kárba ment az időd, amit abba tettél bele, ami sokszor demotiváló. De ha tudod mit keresel, akkor meg lehet találni azt, ami a célod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!