Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Atraktra kérdése:
Csajok fizettek már nektek orális szexért?
Figyelt kérdés
2016. aug. 27. 15:31
2/10 anonim válasza:
Engem az izgatna, ha a csaj fizetne, hogy leszophat engem :3
19/F
3/10 anonim válasza:
Fizettek volna, csak nem mentem bele.
5/10 anonim válasza:
2-es szép álom. Kérdező igen fizetek már 30 ezret 2 pasi.. Ui nem kell privát üzenet. 22 L
6/10 anonim válasza:
Igen, egyszeregy nyáron egy bulin. 10 ezret egy pasi. És nem bántam meg. :)
21/l
8/10 anonim válasza:
Hát én ha fizetnék is egy lánynak hogy leszopjon akkor sem adnék 5 ezernél többet! Akkor már inkább megyek prostihoz :D 5 rugót simán megérne most hogy nincs barátnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!