Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezelik úgy egyesek, mintha szinte nem lenne különbség? Pedig nagyon is van.
Sokan egy kalap alá veszik azt, hogyha valaki lefekszik valakivel (tehát fizikálisan érintkeznek), illetve szexchetelnek, szóban ecsetelik, akár személyesen, hogy miket csinálna egyik a másikkal ( tehát nincs testiség).
Azért szerintem a kettŏ között óriási különbség van, és az utóbbi nem olyan vészes.
Szerintetek?
Mármint a fentiek barát/barátnő mellett.
Ezt nem tudom honnan vetted.
Van a kettő között különbség, te magad is leírtad. Az egyiknél van érintkezés, a másiknál meg nincs.
Ha a kiakadásokra gondolsz, hogy egyiket sem veszik jó néven, az meg megint egy másik kérdés.
Pl ha a barátnőd azt ecseteli valakivel telefonban mondjuk, vagy élőben hogy hogyan szopná le azt a másikat - aki nem te vagy, az gondolom neked sem esne jól.
Nézd, ha két felnőtt ember szexchatel, és meg van a közös vonzalom, abból előbb utóbb személyes találkozó is lesz. Idővel már nem lesz elég annyi, hogy csak a neten írogattok egymásnak. Ezt tapasztalatból írom.
Az pedig baromira nem korrekt a pároddal szemben...
Tudod nem olyan rég hallottam egy mondást, amiben talán lehet valami. Minden megcsalásnak számít, amit nem mondanál el vagy mutatnál meg (szexchates beszélgetést mondjuk) nyugodtan a párodnak...
Tény, hogy fizikai értelemben nem történt semmi, de a gondolat, a tényleges gondolat egy élő, létező emberrel megvan és ebből csak egy alkalom, hogy több is legyen, vagyis fizikális érintkezés.
Arról nem beszélve, hogy ha valakivel együtt vagyok, jó a kapcsolatom, akkor nem vágyom másra, nem fogok szex-el kapcsolatban chatelni másokkal. Amennyiben szerinted ez teljesen normális, úgy szerintem te nagyon rossz kapcsolatban élsz és talán vagy rendbe kéne hozni, vagy tovább kéne lépned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!