Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti összejárnátok Szexelni a volt Pasitokkal? Amíg nincs senkitek? Létezik ilyen? 37/F
nem
ált pont a szex miatt szakítok - így tuti nem járnék össze a rossz szex miatt
alapból nem jó össze járni szakítás után, KIVÉTEL ha nagyon mindkettő azt vallja, hogy no érzelem már. AZ a baj, hogy valakinél az érzelem mindig is ott lesz, szex ezt meg felfokozza és így nem tudtok elválni rendesen.
Azok a csajok akik vissza-vissza térnek egy exhez általában olyan pasikhoz mennek akivel jó volt a szex, de a kapcsolatban nem igazán alakult ki semmi.
Párommal néha fantáziálgatunk, akár hármasról vagy másokkal való szexről és ő úgy van, hogy inkább csak egy ex pasival tudná elképzelni, mert őt már ismeri, de csak olyannal akivel futó volt a kapcsolat.
#4:
37 évesen 4 éve nem szexeltél? Az volt a legaktívabb korszakom, annyira kívántam. Legyaláztam a huszonéves önmagam :-D Milyen megfontolásból nem szexelsz?
Én nem járnék össze,oka van a szakításnak,ha valamit egyszer lezárok,azt végleg.
Alapból nem szeretem az összejárós szexet,mert olyan,mintha csak eszköznek használnánk egymást,amit "nincs éppen jobb" alapon használunk,de amúgy meg szarunk egymásra.
Vagy egyéjszakás kaland,vagy kapcsolat,de a szexkapcsolatot nem szeretem.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!