Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztésekor mennyi vérre kell számítani?
Figyelt kérdés
Félek hogy összepecsételné a lepedőt vagy a huzatot vagy ami alattunk lenne. Elég kellemetlenül éreznem magam hogy kell utánam takarítani2016. aug. 26. 00:41
1/13 anonim válasza:
Változó. Valakinél kevés, valakinél több.
2/13 anonim válasza:
Azért lepedő maszatolásra számíts, meg egy pár combon legördülő vércseppre.
3/13 anonim válasza:
Rakjatok alád összehajtva türülközőt.
Az untig elég.
4/13 Deflohelp válasza:
Páromnak annyi volt mint a menstruációs ciklus legvégén szokott lenni.
Biztonság kedvéért érdemes egy törülközőt leteríteni és arra feküdni.
5/13 anonim válasza:
Nekem alig pár csepp volt, de ez mindenkinél változik.
6/13 anonim válasza:
Nekem nem volt, mert addigra már aktívan maszturbáltam, viszont egy összehajtott törülköző tökéletes. Mindenképp érdemes az első alkalommal használni.
8/13 anonim válasza:
Maximum 5 liter, annál nem több :D
9/13 anonim válasza:
Nem sokra max annyira mint amikor picit megvágod az ujjad.. Egyébként tegyél magad alá olyan törölközőt amit nem sajnálsz... Amúgy meg nem törvényszerű hogy vérzik mert valaki meg nem!
10/13 anonim válasza:
En is ettol tartottam, de en egyaltalan nem vereztem (azert betettunk magunk ala egytorcsit). De ez emberfuggo. Mondjuk ha sokat sportolsz ( mint en) akkor vsloszinuleg mar elegge elgyengult a szuzhartya ezert nem fog annyira fajni, verezni (en pl regebben lovagoltam, atleizaltam, usztam, balettoztem stb, modt meg mar 7 eve falat maszom) nem is beszelve arrol h ha mar hasznalsz tampont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!