Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes bevállalni szerintetek a körülmetélést az előnyei miatt?
Na a sok okos lepontozott.. :D
Olvastatok már mélyebben utána! A látvány olyan, hogy kinek ez - kinek az tetszik. Ezen belül csak előnye van.
Voltam már " metélttel és nem metélttel is együtt".
Szerettem a 0- ról felizgatni, és a látvány ahogy kibújik ' nagyon izgató volt, de ennyi..
A metélt ' szebb, - valóban tisztán tarthatóbb ( oké, hogy fürdik.. de nyáron 50+ fokokban, főleg ha olyan a munkája .. )
Szexben pedig, intenzívebb / másabb Mindkét félnek !! Kézi - száj munkánál is kellemesebb ... A pasinek is + mert több az inger, miegymás..
Olyanokat hallottam már, hogy metélésen gondolkoznak, de olyat aki metélt, és megbánta még nem !! ;)
Ettől Függetlenül, ha együtt vagyok valakivel.. Nem érdekel ez a része..!! :D
Nem kérek privit Köszi!!
nem érdemes, ez inkább trend.
Az előnyöket meg azok hangoztatják akiknek ilyen, hogy valahogy nyugtassák magukat.
Mint amikor leborotválod a fejed és sorolod az előnyeit, hogy most áramvonalasabb vagy, meg erősebben fog visszanőni.
"A pasinek is + mert több az inger, miegymás.. "
Már miért lenne a pasinak több az inger?
Valóban folyamatosan inger alatt van a makkja amire úgy reagál , hogy érzéketlenebbé válik és a makk is megnő. Ez van akinek pozitívan hat ki a szexuális életére, de ez inkább negatív. Aztán a fitymában is vannak idegvégződések, és kifejezetten a vége elég érzékeny, így egy erogén zónától fosztja meg magát a férfi aki megcsináltatja.
De olvassatok utána. És ne magyar oldalakon. Az itthoni orvostudomány egy lépéssel le van maradva sajnos.
#4:
Bírom az ilyen érveléseket: "egy haver mesélte" :-D
Több, mint húsz éve kefélek körülmetélt farokkal, nem láttam még hátrányát :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!