Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek azzal a csajjal akivel igazán nem is akartok, hanem csak az élvezet miatt?
Figyelt kérdés
Egyszerű leszek , és érhető van egy csaj nagyon oda van értem, én nem de őszintén szólva senkiért sem mostanában...egyszer már lecumizott aztán ennyi, viszont többet is akar. Én viszont meg igazából semmit nem akarok csak nyugalmat esetleg egy nyugodt életet , mert már elég sok ilyen fiatal hülyeségen átestem...viszont tekintve,hogy nincs barátnőm és mostanában csak ilyen csajokkal futok össze azért a szex mégis csak fontos az ember életében..megfektetnétek??2016. aug. 24. 21:38
1/8 A kérdező kommentje:
ja amúgy 24 éves vagyok a leírás alapján akár 40-nek is tűnhet azért írom.
2016. aug. 24. 21:39
5/8 A kérdező kommentje:
okés :D hallgatok a népszavára.
2016. aug. 24. 22:39
6/8 anonim válasza:
A gondoloodásod és az írásod alapján 13 nak gondolnálak kb. :D
Egyébként ne tedd! Csak olyannal feküdj le akivel akarsz, ne használd ki szegény lányt!
8/8 anonim válasza:
,,Hidd el, nincs rosszabb érzés, mint amikor azt látod, a másik óriási szívességet tesz neked azzal, hogy ágyba visz. Tudod, amikor a szex után azonnal kipattan mellőled és rohamtempóban öltözködni kezd, nehogy egy pillanatig is azt hidd, lehetne valami komolyabb a dologból. Nem, ennél – hidd el – nincs rosszabb érzés!" tényleg szar érzés, szóval én lányként, aki már ezt egyszer átélte, azt mondom, hogy ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!