Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az, aki elvárja, hogy a felesége szájába vegye péniszét szeretkezésük alkalmával, és körül-belül hány százalékuk ilyen stílusú a férfiaknak hazánkban?
De magyarázd már el, hogy miért megalázó az orális szex.
Csak azt nem értem hogy ha köztetek ilyen nagy az egyetértés akkor minket minek azzal farasztani h undorító az orális szex?!?!?!
Mi kozotok hozzá?? Dugjatok csak sötétben takaró alatt aztán minket meg hagyjatok békén!!!
Tudod kérdező nálunk is alapvető dolog a higiénia, minden nap rendesen tisztálkodunk, nyilván egy nehéz nap végén fürdés előtt nálunk sincs orál, de ha most pont este fürdés után egyszer elment az ember egy kis dologra a mosdóba és úgy van orál, abból nem szoktunk ügyet csinálni. És abból sem, ha éppen előtte ment el. Semmivel nem másabb, mintha az ember szájába élveznek el. Sőt, a saját intim nedveimtől sem szoktam undorodni, abból sem csinálok ügyet, ha szex közben megszakítjuk magát a szexet és belevetünk némi orált.
Persze más a dolog, ha alapvetően nem tisztálkodik rendesen a párod, vagy fürdés előtt, nap végén szeretne ilyen dolgokat, de akkor miért vagy együtt egy igénytelen pasival, vagy miért nem kommunikálsz vele és mondod meg, hogy mi a bajod vele konkrétan???
Higiénia alap és nem csak a szex miatt. Egybkènt is.
Szerintem ha egyszer jól sülne el egy orálos történet, megváltozhatna a vélemènye. Még nem èlt meg ilyenfajta élvezetet talán.
Nincs értelme ezen a kérdésen vérre menni. Szélsőséges esetek (mosdatlan ember, erőszakoskodó partner, stb) mindig akad. De a tipikus az, hogy legtöbb ember szereti a jó szexet, amiben szinte minden benne van, ami a lyuk és a bot alakzattal, esetleg a különféle ruhaneműkkel összefüggésbe hozható. :)
Viszont az erőltetett dolgokat legtöbben nem szeretik. Ezért azután a szex egy erősen kompromisszumos dolog. A szerencsésebb párok megegyeznek, hogy mit akarnak és mit nem. Ha valaki pl. undorodik a fütyit a szájába venni, hát ne tegye. Én se tenném, hát megértő férfi vagyok!!! :DDD Van helyette egy sor egyéb dolog, amivel párja kedvére tehet. PL. masszírozgathatja, nyalogathatja a csapágygolyókat, ingerelheti a prosztatát a végbél felől, végigpuszilgathatja lófarok hajával cirógatva, átseperve a combjaim, fülig húzhatja térdeit, fejőgépszerűen vákuumozhatja ügyes izommozgatással hüvelyét, csípőjével kőrözhet ritmikusan dugáskor, körbelehellve a farkam alkalmazhat légmasszázst, vagy mondjuk a tai masszázst is kitanulhatja, stb. De ha valaki túl sok részét megtagadja a szexnek - ezt ezért, azt meg amazért -, akkor ne csodálkozzon azon sem, hogy kapcsolata hamar ellaposul, a szex unalmas rutinfolyamattá válik és miközben párja rajta gyakorol, Ő meg a TV-t kezeli a távirányítóval, vagy gondolatban a fotelban félbehagyott keresztrejtvényét fejti... Azután meg a szex egyre ritkábbá, unalmasabbá, nyűggé, kellemetlen, gusztustalan dologgá válik. Nem csinálják, végül kapcsolatuk baráti, vagy jobb esetben testvéri, rosszabb esetben üzleti/gazdasági/kényelmi jelleget ölt és ha bármelyik félnek jön egy új partner a láthatáron, akkor egy percig sem fog habozni a dolgon. A gyerek után sok nőnél meg a szex gyakorta egyébként is minimálisra csökken. A legtöbb párkapcsolat sajnos így ér véget, mert a jó szex kell a repedések tömködéséhez. Hiába no, a téglát az ember tulajdonságai alkotják a kapcsolatban, a maltert meg a szex. Se téglából, se malterből önmagában nem lehet tartósan építkezni, ehhez mindkettőre szükség van és nem mindegy sem az arány, sem a mód, ahogy össze van rakva az a fal.
És hiába a szépen megrajzolt tervek, remek alaprajz, tetőzet, pincerendszer, ha a falak repedeznek, omlékonyak, málladozók - öszeomlik az egész, csak idő kérdése.
Ami engem illet, én pl. úgy vagyok vele, hogy akárkinek nem is adnám a szájába a farkamat, mert a vége bizony elég érzékeny a bánásmódra. :) Egy szakszerűtlenül végzett nyalókázás után az egésztől elmegy a kedvem és úgy elhervadok, mint ősszel a kankalin. Más kérdés, hogy az igazi szakmunkától viszont cefetül megduzzad, szinte zizeg, akkora a túlnyomás.. :DDD
Viszont ha nincs normális szájmunka, a rendes felizguláshoz legtöbb férfinak szüksége van a a női zónákkal való kitartó játszadozáshoz, vagyis a barlangtest környékét, száját is jó alaposan nyalogatni kell ehhez. Eközben egy sor, igen kellemes feromon szabadul fel, ami biológiailag kompatibilis genetikájú pároknál hatalmas extázist okoz. Ez a legjobb párkereső módszer, mert nem ez az egy dolog soha nem hazudik, független a partner huncutságaitól.
Gyakran megesik, hogy az ember a partnere határozott kérésére teszi csak be az odavalót, mert ezt néha talán még jobban igényli, mint Ő maga. Az is előfordult, hogy szerette volna bevenni a szájába, de a fentiek miatt nem hagytam, viszont én fordítva megtettem minden tőlem telhetőt. Egyik-másik partnerem ezt eleinte furának találta, de megértettem vele, hogy ami neki nagyon jó, az attól lehet még nekem szintén nagyon jó. A női logika ezt nehezen érti meg és inkább túlkomplikálja, pedig szimplán igaz... :)))))
Ugyanakkor nekem nem feltétlenül az a jó, ami más pasasoknak meg általában extázist okoz... :)))
"Kis farkú" nyuszibarátomnak: Igazad is van! Ahogy az ember vénül, egyébként is megy az majd összefelé, mint ahogy a csajok szépsége, keble is hervadozik - nincs mese, ilyen a természet. Egyik férfi ebben, a másik meg abban a jobb. Meg nőben is van mindenféle. Bár a média ezt az ideált sugallja, nem mind szereti a méteres, zizegős arab-migráns kolbászt, nyugi. :))
Vannak kifejezetten rövid, vagy kifejezetten szűk alagutak is. Egyre több hirdetést olvasok, ahol ilyeneket keresnek férfiak.
Amúgy Kedves Csajok,
Értsétek meg, hogy sok férfinak majdnem olyan jó dolog egy finom, jóízű cuncimókust ujjal-nyelvvel babusgatni/nyalni/falni, sem mint félszárazon jól megrépázni!
Persze dugás nélkül azért nem szex a szex, szóval kell az a rész is, legfeljebb az arányokon lehet kicsit egyezkedni. ;))) 47/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!