Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen férfi az, aki elvárja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilalili kérdése:

Milyen férfi az, aki elvárja, hogy a felesége szájába vegye péniszét szeretkezésük alkalmával, és körül-belül hány százalékuk ilyen stílusú a férfiaknak hazánkban?

Figyelt kérdés

2016. aug. 24. 21:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
34%
Nem várnám el, viszont akkor meg előjönne, hogy nem élvezi a szexet, szóval ez a dolog velem együtt jár :DD
2016. aug. 24. 21:56
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem szabhat elvárásokat senkinek. Mindenki válasszon magához való partnert! Ha egy férfinak ilyen vágyai vannak akkor válasszon olyan hölgy partnert magának akinek szintén ilyen vágyai vannak. Senki nem kényszeríthet senkit semmire!!!

Az ismerőseim körében ilyet még nem hallottam hogy elvárnak olyat amit a másik fél nem szeretne, ezért én max 15%-ra tippelek.

2016. aug. 24. 22:09
 13/33 anonim ***** válasza:
5%
az ember azért tart asszonyt a háznál hogy kiszolgálja. nem csak házimunkát kell elvégeznie ha szopni kell szop és ha kell hagyja hogy meg is dugja az ura
2016. aug. 24. 23:10
 14/33 anonim ***** válasza:
42%

A szánk nem szaporodási szerv.

????

Itt a válasz. Aki a szexet a szaporodásért végzi, az nem is fogja megérteni, hogy miért kellene nyaligálni-szopókálni.

Az a durva, hogy ha az ilyennek 3letében egyszer összejönne egy frenetikus orgazmus nyalástól, le se száll a többet a férje szájáról.

Szegény embered! Komolyan mondom. Én kérek elnèzést az ilyen nők miatt!

2016. aug. 24. 23:11
 15/33 anonim ***** válasza:
0%

hadd fogalmazzam át a kérdésed:

idegesít, hogy oráloznom kell a féjemnek, milyen könnyen találok olyat, aki békén hagy ezzel?

a válaszom az, hogy sok férfival voltam, és mindegyik szerette. a mostani barátom kifejezetten kérni szokta, hogy most az legyen. de még ha nem is szeretném ezt csinálni, nem lehet az alapján új kapcsolatot kereni, hogy ez a fő szempont. jaj, csak orál ne legyen.

másrészt ha általában önző a szexben, akkor gondolom, másban is, és elhagynám, mielőtt még lenne másik valakim.

2016. aug. 25. 06:15
 16/33 anonim ***** válasza:
82%
Mért bántod a kérdezőt? Elvárásnak a szopást nem lehet nevezni mert nem mindenkinek van rá gusztusa. Tehát nem várható el! Attól hogy te az olyan lányokat szereted akiknek van gusztusok bevenni a büdös farkad és orrba szájba dughatóak mert állandóan viszket nekik, az olyanokat akiket lehet porig alázni és riherongyként használni mint egy zsákot, még létezhetnek erkölcsös rendes lányok is akik jó neveltetést kaptak (ami egyébként manapság igen ritka) és nem mennek bele ízléstelen ajánlatokba! Ha a kérdezőnek az a bűne hogy jó kislányként viselkedik és nem szopatja magát agyba főbe, akkor ez a világ ráfért már a pusztulásra de nagyon.
2016. aug. 25. 07:12
 17/33 anonim ***** válasza:
77%

Gondolom ezt az én elpárolgott válaszokra irtad. De rosszabb vagy mint a kérdező. Levelezzetek egy sort, hogy milyen mocsok szexmániás állatok a Férfiak. Aztán sirjatok, hogy kiraknak titeket vagy megcsalnak.

"Mért bántod a kérdezőt?"

Senkit sem bántok, csak véleményt fejezek ki.

" Elvárásnak a szopást nem lehet nevezni mert nem mindenkinek van rá gusztusa"

Akkor az keressen ilyan partnertaki nem várja el, de Nehogy már elvárja, hogy az illető mondjon le a vágyairó.

" Tehát nem várható el!

De.

" Attól hogy te az olyan lányokat szereted akiknek van gusztusok bevenni a büdös farkad"

Minden nemiszervek van egy alapillata. Ha a tiének szaga van az a te bajod.

" és orrba szájba dughatóak mert állandóan viszket nekik, az olyanokat akiket lehet porig alázni és riherongyként használni mint egy zsákot"

Az egészséges Férfiak többsége az életteli csajokat szereti, akik szeretnek dugni, nem valami szívességbek tekintik a szexet.

A mondatod második fele, wtf. Látszik, higy sose keféltél egy jót.

" még létezhetnek erkölcsös rendes lányok is akik jó neveltetést kaptak"

Nem az ágyban kell jó kislánbak lenni.

" nem mennek bele ízléstelen ajánlatokba"

Nálad milyena jó szex? Havi egyszer öt perc a paplan alatt?

" akkor ez a világ ráfért már a pusztulásra de nagyon."

A világ azért érett meg a pusztulásra mert a hozzád hasonló megkeseredett szerencsétlenségeket nen zárták még be valahova.

A kérdezőben a legkisebb rossz, higy nem szereti az orálist.

2016. aug. 25. 07:39
 18/33 A kérdező kommentje:

"A kérdezőben a legkisebb rossz, higy nem szereti az orálist."

persze hogy nem szeretném hogy valaki egyszer majd elvárja hogy megalázzon. Ha én is szeretném akkor csinálnám de ha nem szeretném az megalázó és én nem vagyok mazoista :)

2016. aug. 25. 10:56
 19/33 sztapacska8 válasza:
Én a kérdező párja vagyok! Először is nincs nekem ilyen elvárásom, és boldog párkapcsolatban élünk és soha nem is fogok ilyen elvárást generálni a feleségem felé, mert undorodok az ilyentől és az e fajta gusztustalan dolgoktól. Az nem oda való, és miért ne gondolhatnánk szaporításként az intim együttlétre? Hiszen evvel semmi rosszat nem tett és nem mondott a párom.
2016. aug. 25. 11:18
 20/33 anonim ***** válasza:

Hidd el kérdező, hogy nagyon kevesek várják el, sokkal kevesebbek elvárják, mint inkább többen szeretnék.

Nekem alap az orál oda-vissza. Nekem soha nem kellene olyan pasi, aki nem elégítene ki orálisan. Éppen ezért együtt sem lennék olyannal, akinél ez szintén nem alap (szerencsére a férjemnél is ez alap).

És szerintem te is rosszul fogod fel a dolgokat. Szerintem a párod nem elvárja, hogy csináld, hanem nagyon vágyik rá, hogy csináld, mert élvezetet okoznál neki vele. És ebben semmi megalázó, mint inkább borzasztó sok élvezet van. Neki azért, mert átéli, neked meg azért, mert számomra is nagyon izgató, ha látom, hogy mennyire felizgatja mindez a páromat. Illetve nagyon jó ám kapni is, őrületesen jó!

Itt csupán az a gond, hogy két olyan ember van együtt, akiknek nem passzolnak a szexuális igényei egymással. És ebből két dolog fog kisülni. 1. Keres majd valaki olyat, aki megcsinálja neki. 2. Ha tisztességes, akkor előbb szakít veled és utána fogja mástól megkapni, amit tőled nem kap meg.

Igazából a probléma ott van, hogy nektek össze sem kellett volna jönnötök, mert nem illetek össze!

Elvárni soha semmit nem lehet, amit a másik nem akar. Max. normálisan megbeszélni és esetleg nyitottabbá válni és megpróbálni, de ha abszolút valaki valamit nem akar, akkor tovább kell lépni és keresni olyat, akivel összepasszolnak.

2016. aug. 25. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!