Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hány évesen kezdtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hány évesen kezdtetek el gondolkozni a szexen és mikor vágytatok rá először?

Figyelt kérdés
Életkort írjatok, és hogy hogyan képzeltétek el azóta, és mikor rádöbbentetek milyen volt? :)
2016. aug. 24. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
kb 9-10 évesen kezdtem el gondolkodni róla, rájönni hogy mi az, hogy működik, de csak most 19 évesen éreztem először hogy ténylegesen akarom, nem csak fantáziálás szintjén. Még nem "döbbentem rá" hogy milyen szóval lehet nem olyan lesz amilyennek elképzelem, de szerintem elég reális képem van:D
2016. aug. 24. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:

én is kb 10-11 lehettem amikor tudatosult bennem hogy mit is jelent mindez.

12 voltam amikor először maszturbáltam és emlékszem egyszer szintén 12 éves koromban megfogalmazódott bennem hogy "ideje lenne már találni egy pasit aki elveszi a szüzességem"

aztán persze később rájöttem hogy ez sokkal többet kell hogy jelentsen, így csak 18 voltam amikor elvesztettem a szüzességem, de az azóta eltelt 4 évben folyton rádöbbenek hogy tinédszer lányként hiába olvastam róla meg néztem videókat meg beszélgettünk a barátnőkkel róla, az akkori elképzelés meg sem közelíti a valóságot

2016. aug. 25. 14:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan 10 éves lehettem, amikor már gondolkoztam a szexen, 12-13 évesen már vágytam rá, de (hálistennek') ez megmaradt a vágy szinten, akkor kezdtem el masztizni, most így 17 évesen meg már elég erősen vágyok rá, szinte megveszek érte, de még mindig nem "döbbentem rá". :D
2016. aug. 25. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!