Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hányszor dugtatok egy nap? Mennyi volt a legtöbb?
Figyelt kérdés
2016. aug. 24. 15:14
11/24 anonim válasza:
es kérdező, darabja milyen hosszú volt kb?
12/24 anonim válasza:
Nekem hétszer sikerült. De az EGY nap volt, kb 20 óra alatt.
13/24 A kérdező kommentje:
Darabja kb 15-20 perc volt.
2016. aug. 25. 07:46
14/24 anonim válasza:
24 óra alatt 7szer
Balatonon voltunk és szakadt az eső egész hétvégén, néha felkeltünk enni, amúgy csak dugtunk agyba főbe
15/24 A kérdező kommentje:
Kort is irhattok. Kérek még. Az eddigieket köszi
2016. aug. 25. 16:51
16/24 anonim válasza:
Amire emlékszem külön, az este mondjuk 22:30 és reggel 7:30 között 4 alkalommal. De 5 perces menetek voltak kb, kevés előjátékkal szóval nem egy nagy szám... 24/l
17/24 anonim válasza:
mi egy nap alatt 6x, első kettő előtt volt előjáték a többinél nemv olt csak csók, darabja 15-30 perc között volt
18/L
18/24 János Gilján válasza:
Még tiniként 7 menet volt a rekordom egy este alatt 17 évesen az akkori 15 éves barátnőmmel. Az utolsó kettőnél már csak meleg levegő jött és másnap gondolni sem tudtam a szexre.
Most 30 fölött egy este alatt négy volt a rekordom a feleségemmel, de ebből csak kettőnél volt hagyományos ejakulációs orgazmusom, kettőt "száraz" orgazmussal fejeztem be. 36F
19/24 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket ;)
2016. szept. 2. 15:30
20/24 anonim válasza:
5 kozott volt a legtobb de ugy hogy volt ami 2.5-3 ora volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!