Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prto3inVitez kérdése:
Hogyan dugjak 2 nővel egyszerre?
Figyelt kérdés
úgy néz ki összejön a dolog 2 csajjal, de az a probléma hogy csak 1 farkam van, addig a másikkal mi legyen? illetve lehet hogy autóba lesz,szóval olyan tippek/tapasztalatok is jöhetnek!
üdv
2016. aug. 24. 13:02
13/16 anonim válasza:
Szerintem az egy farkad helyet növesz inkább agyat mint hogy két növel legyél egyszerre....szerintem mindenki jobban jár mert ha ennyire segghülye vagy hogy mit kezdj két növel akkor mar neked 1 is meg erolteto szóval hagyd a p..csaba
14/16 anonim válasza:
1.) kocsiba hárman neeee..
2.) ha nem tudsz Velük mit kezdeni minek ??
3.) mi ez a megfogalmazás??
4.) szerintem.... úgy kellene.. hogy egy vizes közegben, ahol van áram.. az egyik lány kezét beleteszitek az áramba.. a másik őt nyalja, te a másodikba teszed a micsodádat...
Garantáltan kiadós bszásban lesz részed... !!! ;) :D
15/16 A kérdező kommentje:
Thx a valaszokat sracok :)
2016. aug. 24. 21:07
16/16 anonim válasza:
Egy francia ágyon lehetne, nem kocsiba. Hanyatt fekszik az ember az egyik csaj lovagol , a másik meg a számra ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!