Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legdurvább dolog, amit megtennétek egy szexért a világ legjobb nőjével/férfijával?
Figyelt kérdés
A világ legjobbja akárki lehet, akit a legjobban kívántok. Mit tennétek meg és kiért?2016. aug. 23. 23:45
11/16 anonim válasza:
Milyen következménye lenne? Ettől függ... egy 10-20 cvagy több börtönt em ér megy ey férfi sem vagy nő sem. Az csak egy dugás. Ha nem leen következméye akkor nagyon sok mindent. Önző vagyok.
23N.
12/16 anonim válasza:
Felhívnám telefonon és megkérdezném, hogy lenne-e kedve szexelni. Tudom, ezért tényleges életfogytiglan jár. :D
#thuglife
(Azért valljuk be, lányként a kisujjunkat se kell mozdítani, ha egy kósza dugásra vágyunk, aztán még milyen jó pasikat is össze tudánk szedni.)
21/L
13/16 anonim válasza:
Az egyetlen szerelmemert bármit megtennék akar az életem is felaldoznam.25/f
14/16 anonim válasza:
Odamennék a barátnőmhöz és megkérdezném, hogy szexelünk-e. Ha ez nem elég, akkor lemennék a boltba sütiért. Ez a biztos módszer, mindig beválik amikor a világ legszebb nőjével akarok szexelni.
16/16 anonim válasza:
Eddig minden "legjobb nonel" lattam nem sokara egy jobbat. Igy nem erne meg hogy durva dolgot tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!