Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lenne a legdurvább dolog,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a legdurvább dolog, amit megtennétek egy szexért a világ legjobb nőjével/férfijával?

Figyelt kérdés
A világ legjobbja akárki lehet, akit a legjobban kívántok. Mit tennétek meg és kiért?

2016. aug. 23. 23:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Milyen következménye lenne? Ettől függ... egy 10-20 cvagy több börtönt em ér megy ey férfi sem vagy nő sem. Az csak egy dugás. Ha nem leen következméye akkor nagyon sok mindent. Önző vagyok.

23N.

2016. aug. 24. 03:11
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Felhívnám telefonon és megkérdezném, hogy lenne-e kedve szexelni. Tudom, ezért tényleges életfogytiglan jár. :D

#thuglife

(Azért valljuk be, lányként a kisujjunkat se kell mozdítani, ha egy kósza dugásra vágyunk, aztán még milyen jó pasikat is össze tudánk szedni.)

21/L

2016. aug. 24. 05:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Az egyetlen szerelmemert bármit megtennék akar az életem is felaldoznam.25/f
2016. aug. 24. 05:57
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Odamennék a barátnőmhöz és megkérdezném, hogy szexelünk-e. Ha ez nem elég, akkor lemennék a boltba sütiért. Ez a biztos módszer, mindig beválik amikor a világ legszebb nőjével akarok szexelni.
2016. aug. 24. 07:01
 15/16 Mi közöd Tőle ***** válasza:
75%
Respect utolsó :)
2016. aug. 24. 08:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Eddig minden "legjobb nonel" lattam nem sokara egy jobbat. Igy nem erne meg hogy durva dolgot tegyek.
2016. aug. 24. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!