Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem tökéletes jó pasi, akkor ingyen az életben nem jut szexhez?

"Neked összejött az élet"
Összejött, mert tettem érte. Pár éve én is itt hisztiztem, mint te, aztán felemeltem a seggem a gép elől és elkezdtem élni. Amíg csak nyafogni tudsz és nem csinálsz semmit, hogy jobb legyen addig nem is lesz jobb.
De ugye nyavajogni egyszerűbb, mint változtatni magunkok...
11
És mégis mit tettél konkrétan, hátha tudom követni lépéseidet? Tényleg, nagyon kíváncsi vagyok, mi hozta meg a csodát.

Ne gondold. Én se vagyok tökéletes, meg bezárkózó is, mégis akadt pár lány, aki maga mondta, hogy benne lenne. Más dolog, hogy én nem mentem bele, mert nem akartam.
Beszélgetni kell lányokkal. Előbb-utóbb biztos adódik, akinek pont bejön az, ami te vagy.
Esetleg sportolhatsz, az testi-lelki kisugárzásnak jót tehet. Nem árt, ha a külsőd is ápolt, nem hordasz szakadt ruhákat, saját ízlésednek megfelelően öltözöl, mosakszol, használsz dezodort stb.

Képzeld nagyon sokan vannak lányok akik hasonló cipőben járnak,mint te,kérdező...például barátnőm is,aki túlsúlyos,de belesszeretett egy srácba,aki a vékony "fullos" cicababákra bukik...és képzeld,tesz érte,ő abba hagyta a nyafogást. Visszatérve, sok nő nem a tökéletes pasira vágyik,személy szerint én sem,jelenlegi barátom sem olyan mint a legtöbb férfi ideál,de szeretem,mert küzdött értem,türelmes és kitartóan harcolt,hogy az övé legyek. Ismeretlenként kívánom,hogy rátalálj arra a lányra aki megéri hosszas fáradalmaid és boldogok legyetek.
18l

12#
Kezdj el ismerkedni. Keress a neten fórumokat, amik a te érdeklődési körödhöz tartoznak és ott beszélgess emberekkel. Keress valami hobbit, ahol nőkkel beszélgethetsz. Ne akarj rögtön feleséget keresni, először tanulj meg kommunikálni velük.
Kezdj el edzeni, az is elég ha otthon emelgetsz súlyokat, mert az is rengeteg önbizalmat ad.
Olvass, tájékozódj, hogy legyen valami fogalmad a világról és érdekesebb legyél, mint egy kavics.
Adj magadra. Nem kell tökéletes külső, de ne legyél igénytelen sem.
Ha ezt betartod, akkor 1-2 éven belül biztosan találsz valakit.

Hat nem kell tokeletesnek lenni, sok mulik a kommunikacion, a kisugarzason, a hatarozottsagon.
#16-os: attol senkinek nem no meg az onbizalma mert sulyzozik! Ez hulyeseg!

17#
Attól nő meg az önbizalma, hogy tesz magáért. Maga a tudat ad önbizalmat, hogy csinál valamit azért, hogy jobb legyen.
Nem egy pszichológussal beszéltem már erről a témáról, te is megkérdezhetsz egyet, hibb el, hogy ugyanazt fogja mondani amit én
17-18
Igen. ezt én sem értettem sosem, hogy miért adnak önbizalmat a nőkkel való ismerkedésben a súlyzózás vagy az edzés. Tény, hogy önbizalmat ad a edzéshez, a súlyzózáshoz, abban, hogy van erőd, esetleg hatékonyabban meg tudod magad védeni stb. De mi köze ennek a nőkhöz? Két külön dolog.
Ha valamit jól csinálsz, legyen az szakma, sport, hobbi, akkor abban a dologban növekszik meg az önbizalmad. Ha jókat festesz akkor nyilván művészi önbizalmad növekszik meg és nem a labdarúgói.
Akinek sikerei vannak a nőknél, annak megnő az önbizalma az ismerkedésben, leszólításokban, viszont azt a sikereknek köszönheti, nem annak, hogy jó lólengésben például.
Ilyen kevesen vagyunk azok akik ezt így látják? Ráadásul nagyon sok kigyúrt nagydarab csávót ismerek, akik csak dadog amikor nők közelében van...nekik sem adott valami nagy önbizalom fröccsöt a gyúrás, pedig ők aztán tényleg a végletekig kifejlesztették magukat testileg.

Hát... "Attól nő meg az önbizalma, hogy tesz magáért."
Ez hülyeség. (Már bocs. :D ) Pont fordítva van : ha már megnőtt az önbizalma, akkor tesz magáért. Szóval ez a manapság népszerű "tesz magáért" dolog inkább következmény, a megváltozott gondolkodásmód következménye.
Az önbizalom csak az énképen múlik, hogy mit hiszel el magadról. Megkérdezed magadtól, hogy "Milyen vagyok én?" A válaszok, amiket kapsz, ugyanazok lesznek, mint az életben az eredményeid. De nem kell aggódni, mert ezután ha tudatosítod magadban, hogy amit gondolsz magadról, az nem te vagy, hanem csak a gondolataid magadról, akkor rájössz, hogy te nem a gondolataid vagy, hanem az, aki látja ezeket a gondolatokat. Bővebben privátban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!